Ετεοκλής Παύλου: Η αντίδρασή του όταν έμαθε ότι ο Αρναούτογλου έχει ξαπλώσει μαζί με την Χατζίδου! (Βίντεο)

Τι έκανε;

Ετεοκλής Παύλου: Η αντίδρασή του όταν έμαθε ότι ο Αρναούτογλου έχει ξαπλώσει μαζί με την Χατζίδου! (Βίντεο)

Ο Ετεοκλής Παύλου ενημερώθηκε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ξαπλώσει μαζί με την Ελένη Χατζίδου και η αντίδρασή του μιλάει από μόνη της!

Το ζευγάρι βρέθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show»!

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε ξαπλώσει μαζί με την Ελένη Χατζίδου στο κρεβάτι, με τον Ετεοκλή να... αρπάζεται.

Φυσικά όλα αυτά για πλάκα, καθώς ο παρουσιαστής το είχε κάνει για τις ανάγκες γυρίσματος και ο Ετεοκλής έβαλε τα γέλια βλέποντας το βίντεο. Eίχατε δει τον Ετεοκλή μόνο με μία πετσέτα;

Δείτε το απόσπασμα

Χατζίδου-Παύλου: Αυτό είναι το όνομα της κόρης τους! Η αποκάλυψη στον Αρναούτογλου... (Βίντεο)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν την αποκάλυψη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το όνομα της κόρης τους!

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός αθλητής και personal trainer δεν έκρυψαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι, και η Ελένη μίλησε για τη σχέση τους που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο!

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον Ιούνιο με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, όπως ήδη σας έχουμε γράψει, όμως, πρόκειται να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο τον οποίο θα συνδυάσουν με τη βάφτιση της κόρης τους.

Μάλιστα, εξέπληξαν ευχάριστα τον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όνομα της μικρής που δεν το γνωρίζουν, όπως είπαν, ούτε οι γονείς τους. Η μικρή θα λέγεται Μελίτα και Δήμητρα. Μελίτα επειδή τους άρεσε πολύ ως όνομα και Δήμητρα από τη μητέρα του Ετεοκλή. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ελένη Χατζίδου: Το πριγκιπικό φόρεμα που σκέφτεται να φορέσει στο γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου!

Ετεοκλής Παύλου: Πήρε την θέση του Αρναούτογλου στο The 2night show!

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show είναι ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου και πήρε την θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το βίντεο που δημοσίευσε τα λέει όλα.

Ο Ετεοκλής Παύλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο από τα backstage της συνέντευξης που παραχώρησαν στο παρουσιαστή.

Αντί να βρεθεί ο Ετεοκλής στο βίντεο καλεσμένος... βρέθηκε ο Γρηγόρης.