Γρηγόρης Γκουντάρας: Το δημόσιο άδειασμα στην Τσολάκη! «Δεν μου φέρθηκε καλά...» (Βίντεο)

Και όμως το είπε!

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το δημόσιο άδειασμα στην Τσολάκη! «Δεν μου φέρθηκε καλά...» (Βίντεο)

O Γρηγόρης Γκουντάρας προέβη σε ένα δημόσιο άδειασμα στην Ελένη Τσολάκη! «Δεν μου φέρθηκε καλά...» είπε ο ίδιος και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Γρηγόρης, έκανε δηλώσεις στην Φωλιά των Κουκου, η οποία βρέθηκε στο Λαγονήσι για τα εγκαίνια του Ζαχαροπλαστείου του και μίλησε για όλα χωρίς περιστροφές!

Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με την Ελένη Τσολάκη και τόνισε:

«Εγώ δεν τσακώνομαι με κανέναν. Τώρα από εκεί και πέρα, όπως δεν τσακώνομαι με κανέναν, έτσι και δεν έχω σχέσεις με κάποιον που δεν μου ταιριάζει και δεν μου φέρθηκε σωστά και να είναι καλά. Όλοι να είναι καλά. Αλλά δεν μπορώ αυτό το υποκριτικό ότι πρέπει σώνει και καλά να σου μιλάω γιατί πρέπει να είμαστε φίλοι. Όχι, αν ταιριάζω με κάποιον θα είμαι φίλος, αν δεν ταιριάζω δεν θα είμαι και καλή καρδιά, δεν τρέχει τίποτα. Εγώ το έβλεπα λίγο πιο ρομαντικά, κατάλαβα πως δεν ισχύει» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Έχετε δει και αυτό; Alpha: Αποχώρηση-βόμβα πρωτοκλασάτου δημοσιογράφου! Τους ευχαρίστησε όλους εκτός από τη Μενεγάκη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το νέο μήνυμα για την αποχώρηση του από το Alpha που θα συζητηθεί!

Σαν βόμβα έσκασε η αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από τον Alpha.

Στα social media, ήρθε ένα δεύτερο μήνυμα μετά την είδηση, αυτή την φορά από την σύζυγό του.

Η Νάταλι Κακκαβά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μια οικογενειακή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Σήμερα ήταν ομολογουμένως μια μεταβατικη ημέρα για μας..Η ζωή και οι άνθρωποι συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν άλλες φορές θετικά και αλλες αρνητικά...Στο τέλος της ημέρας όμως το μόνο που μετράει για μας είναι να είμαστε μαζί και ενωμένοι...Γρηγόρη μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη οικογένεια που δημιουργήσαμε..Τα παιδιά σου κι εγώ σ αγαπάμε οσο τίποτα άλλο στον κόσμο...
Το φιλαράκι σου...»

Γρηγόρης Γκουντάρας Νάταλι Κακκαβά οικογενειακή φωτογραφία