Έξαλλη η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ! Παραιτήθηκε η νταντά του γιου της - Της έκανε τη ζωή μαρτύριο!

Στα κάγκελα η Ελισάβετ με την Μέγκαν!

Έξαλλη η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ! Παραιτήθηκε η νταντά του γιου της - Της έκανε τη ζωή μαρτύριο!

Έξαλλη είναι η Ελισάβετ με την Μέγκαν Μαρκλ, μετά την είδηση ότι παραιτήθηκε η νταντά του γιου της, που της έκανε τη ζωή μαρτύριο!

Κατά το διάστημα της διαμονής της 37χρονης δούκισσας του Sussex στο παλάτι του Kensington, το προσωπικό της είχε πολλά παράπονα από τις ιδιοτροπίες της, ενώ όταν διένυε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, πηγές ανέφεραν, ότι οι απαιτήσεις της, από τους εργαζομένους στο παλάτι, ήταν υπερβολικές. Μάλιστα, έως τώρα η υπεύθυνη ασφαλείας της Μαρκλ, αλλά και η στυλίστριά της, είχαν παραιτηθεί μέσ στη χρονιά που μας πέρασε.

Πρόσφατα έγινε, λοιπόν, γνωστό πως η νταντά που είχε προσλάβει η Μέγκαν Μαρκλ, για να τη βοηθά με τη φροντίδα του γιου της, Άρτσι, εργάστηκε εκεί μόνο για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με το Express.uk, η Μέγκαν Μαρκλ περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, ενώ πηγή του παλατιού αναφέρει, πως προσπαθεί να ελέγξει ό,τι έχει να κάνει με τον Άρτσι. Μάλιστα, δεν επιτρέπει σε κανένα να είναι μόνος με τον γιο της και έχει γίνει control freak με αποτέλεσμα να φύγει από κοντά της και η ίδια της η μητέρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ντόρια αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της. H Ράγκλαντ ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν η Μέγκαν αλλά το μόνο που της επέτρεπε είναι να κρατάει το μωρό για λίγα λεπτά μέχρι να κάνει ένα μπάνιο γρήγορα γρήγορα». Τονίζει, επίσης, πως η Μέγκαν και ο Χάρι, που τους απασχολεί πολύ η φροντίδα και η ασφάλεια του γιου τους, είχαν προσλάβει τρεις νταντάδες για να βοηθούν την Μέγκαν αλλά η 37χρονη δεν επέτρεψε σε καμία να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια. Λέτε να έχει νεύρα, λόγω της δίαιτας που κάνει μετά την εγκυμοσύνη;

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τα τρυφερά λόγια που της είπε την ώρα που μας σύστησαν τον Άρτσι θα έκαναν και τη Νταϊάνα να δακρύσει!

O Πρίγκιπας Χάρι είπε τόσο τρυφερά λόγια στην Μέγκαν Μαρκλ, την ώρα που μας σύστησαν τον Άρτσι, που σίγουρα θα έκαναν και τη Νταϊάνα να δακρύσει!

Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι πριν από μία εβδομάδα ακριβώς γεννήθηκε το μωράκι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο οποίος είναι πια έβδομος στη διαδοχή του θρόνου.

Την περασμένη Τετάρτη, η ίδια εμφανίστηκε μαζί με τον Harry, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά τον γιο τους και μας χάρισαν τις πιο όμορφες δηλώσεις και φωτογραφίες! Την ώρα λοιπόν που εμφανίστηκαν στα ανάκτορα του Windsor, ο Harry φάνηκε να ψιθυρίζει κάτι στην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Όπως αναφέρει σε δηλώσεις της στη Sun η Tina Lannin, ειδικός στη χειλιανάγνωση, ο δούκας του Sussex είπε στη Meghan Markle «Ξεκινάμε!», ενώ της χαμογέλασε..... Μιλάμε για έρωτα!