GNTM: Πρώην παίκτρια έβαλε "φωτιά" στο Instagram!

Αντέχετε να την δείτε;

GNTM: Πρώην παίκτρια έβαλε

Πρώην παίκτρια του GNTM πόζαρε με το μαγιό της και έβαλε φωτιά στο Instagram με το... καυτό κορμί της!

Η πόζα που "τρέλανε" τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την Άννα Αμανατίδου την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του GNTM στο STAR και από την πρώτη στιγμή είχε ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα της μέσα στο σπίτι, αλλά και με τις απίστευτες ατάκες που πέταγε για την Εύη Ιωαννίδου.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι συνέχισε να ασχολείται και με το Instagram της, αφού είναι φανατική και δηλώνει Instagramer!

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε έβαλε φωτιά με το μαγιό της και την καυτή της πόζα. Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν το πένα μετά το άλλο.

GNTM Άννα Αμανατίδου

GNTM - αποκλειστικό: Η μαυρομάλλα που δοκιμάζει την τύχη της! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Το Youweekly.gr έχει φωτογραφία ντοκουμέντο! Αυτή είναι η μαυρομάλλα που δοκιμάζει την τύχη της στο GNTM σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Στο Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω το στιγμιότυπο και όλα όσα έμαθα για τα παρασκήνια του παιχνιδιού το STAR που έρχεται για να ταράξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το κοινό!

Αρχικά Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός βρίσκονται ήδη στην Θεσσαλονίκη και βλέπουν όλες τις κοπέλες που θέλουν να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας.

Πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε η πρώτη συμμετέχουσα που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και τώρα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα μάθετε για την δεύτερη!

Είναι μια αρκετά εκρηκτική παρουσία θα λέγαμε αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα καταφέρει να κερδίσει την κριτική επιτροπή, η οποία με βάση τα περσινά, θα είναι ακόμα πιο αυστηρή φέτος!

Την λένε Χριστίνα και πριν από τρεις ημέρες πέρασε από οντισιόν για το παιχνίδι!

Πώς σας φαίνεται;

GNTM - αποκλειστικό: Η μαυρομάλλα που δοκιμάζει την τύχη της! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Εκτός από αυτό, πληροφορίες μου αναφέρουν πως τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και τα υπόλοιπα στελέχη του show είναι πολύ ευγενικά και χαμογελαστά, τουλάχιστον off cameras!

GNTM: Αυτό είναι το νέο trailer! Από την Θεσσαλονίκη ξεκινάνε οι audition! (Βίντεο)

Το νέο trailer του GNTM είναι γεγονός! Το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει με την νέα σεζόν και η φόρμα συμμετοχής έχει ανοίξει με την audition να ξεκινάνε από την Θεσσαλονίκη.

Ο πρώτος κύκλος είδε μεγάλη επιτυχία και το δεύτερος πρόκειται να είναι γεμάτος εκπλήξεις.

Το trailer πρόβαλαν στην εκπομπή των «Κούκου» στο STAR!

«Αυτό το πάθος και όλο τον ενθουσιασμό, το είδα και στα μάτια της Βίκυς Καγιά όπου την συνάντησα σε κοσμική εκδήλωση και ,μου είπε “Ξεκινάμε” και ήταν τόσο πολύ χαρούμενη…», είπε η Κατερίνα Καραβάτου μετά την χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε σούπερ spoiler για το GNTM 2! Όλες οι αλλαγές!

Ένα σούπερ spoiler για το GNTM 2 έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Η ίδια, μίλησε σε συνέντευξη της και πρόδωσε όλες τις αλλαγές!

Το μοντέλο που συζητήθηκε πολύ για την σχέση της με τον Αργυρό (Αλήθεια, μάθατε για τον καβγά τους;) αποκαλύπτει αν είναι θα είναι στην κριτική επιτροπή του δεύτερου κύκλου και αναφέρει όλο το παρασκήνιο!

Τελικά, θα είσαι στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού;
«Ναι, έτσι λέω. Έχουμε μιλήσει με το κανάλι, έχουμε συμφωνήσει και έχουμε πει πως θα πορευτούμε μαζί και τη νέα σεζόν. Να σκεφτείς ότι μου έχουν στείλει εδώ και ένα μήνα το συμβόλαιό μου από το Star κι ακόμη δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Τόσο πολύ τρέχω. Θέλω, ωστόσο, πρώτα να υπογράψουμε και μετά να πούμε λεπτομέρειες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Αν και όλα θα πάνε καλά»


Τι διαφορετικό θα έχει το «Greece’s Next Top Model» φέτος, σε σχέση με το περσινό;
«Δεν ξέρω πολλά, έχω ακούσει κάποια πράγματα και σίγουρα θα υπάρξουν διαφορές, αλλά και εκπλήξεις. Δεν θα είναι ολόιδιο. Όμως, δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι η παραγωγή, αλλά και η Ζενεβιέβ, τρέχουν για να ετοιμάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τα κορίτσια που θα έχουμε»

Πιστεύεις ότι, όντως, μία κοπέλα, μέσα από ένα παιχνίδι, όπως το «Greece’s Next Top Model», μπορεί να κάνει καριέρα στο modeling;
«Ναι, γιατί να μην μπορεί; Εξαρτάται από το πόσο σοβαρά θα το πάρουν τα κορίτσια κι από το αν θα αναλωθούν άσκοπα ή μόνο στη δουλειά τους. Ξεκινούν με μια μεγάλη προβολή, μαθαίνουν πώς να δουλέψουν και φεύγουν από εμάς με ένα έτοιμο book. Άρα οι πελάτες απ’ έξω, έχουν μία έτοιμη εικόνα. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι τους τι θα κάνουν και τι θα επιλέξουν», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.