Χρυσαντίδου: Ανατριχιάζει το μήνυμα της για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Εμείς οι δύο κάποτε θα χορέψουμε ξανά»!

Θα σας κάνει να δακρύσετε...

Χρυσαντίδου: Ανατριχιάζει το μήνυμα της για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Εμείς οι δύο κάποτε θα χορέψουμε ξανά»!

Μετά των δυο κολλητών του από το Power of love και η Αθηνά Χρυσαντίδου έκανε ανάρτηση στο Instagram για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα και ανατρίχιασε.

Η είδηση πως δεν είναι πλέον στην ζωή, την συγκλόνισε.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τον καιρό που ήταν συμπαίκτες στο Power of love και έγραψε στην λεζάντα της:

«Πάνο…όπως τότε…θυμάσαι;;; Έτσι σε αγκαλιάζω και σήμερα.. σφιχτά, πραγματικά. Δεν θα σου πω «αντίο». Θα σου πω μόνο καλό παράδεισο. Και να θυμάσαι Πάνο…εμείς οι δύο κάποτε θα χορέψουμε ξανά».

Πάνος Ζάρλας: H δημόσια ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου που δούλευε!

Μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, το νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν, κάνοντας δημόσιες σχέσεις, έκανε μια δημόσια ανακοίνωση.

Όπως έγραψε στο Instagram το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό απόψε ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η οικογένεια του Banana Athens, από σήμερα είναι πιο φτωχή… Ένα από τα πιο χαμογελαστά παιδιά, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων. Καλή δύναμη στην οικογένεια του εκλιπόντος… Το κατάστημα μας σαν ελάχιστο φόρο τιμής, σήμερα Παρασκευή θα παραμείνει κλειστό…»

undefined

undefined

Πάνος Ζάρλας: H ανάρτηση του πρώην της Στέλλας Μιζεράκη ραγίζει καρδιές! «Η ζωή παίζει άσχημα παιχνίδια»!

Μεταξύ πολλών φίλων, γνωστών αλλά και ανθρώπων που θαύμαζαν τον Πάνο Ζάρλα και του είπαν "αντίο" και ο πρώην σύντροφός της Στέλλας Μιζεράκη και η ανάρτηση του ραγίζει καρδιές.

Ο νικητής του Power of love, έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης, όταν η μηχανή εξετράπη της πορείας της κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Ο πρώην σύντροφός της Στέλλας Μιζεράκη, θέλησε να πει το δικό του "αντίο" και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας «Σε είχα γνωρίσει πλέον καλά αδερφέ μου… Τα λέγαμε… Λέγαμε θα πάμε βόλτες με τα αυτοκίνητα που μας άρεσαν και τους δύο… Τι να πω, έχω πάθει σοκ… Ορκίζομαι, ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα ποτέ μου, με καρδιά μικρού παιδιού. Κρίμα, η ζωή παίζει άσχημα παιχνίδια. Να προσέχεις εκεί ψηλά. Ο Θεός χρειάζεται τελικά κοντά του τέτοιους αγγέλους. Καλό ταξίδι φίλε Πάνο».

undefined