Πάνος Ζάρλας: Βίντεο από βραδινή έξοδο πριν σκοτωθεί! Το διασκέδαζε με την ψυχή του!

Κανείς δεν περίμενε τι θα συμβεί...

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο από βραδινή έξοδο πριν σκοτωθεί! Το διασκέδαζε με την ψυχή του!

Ένα βίντεο από βραδινή έξοδο του Πάνου Ζάρλα, πριν σκοτωθεί, είχε ανεβάσει φίλη του με τον αδικοχαμένο πρώην παίκτη του Power of Lοve να το διασκεδάζει με την ψυχή του!

Το γεγονός πως δεν βρίσκεται πια στη ζωή δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς.

Ο Πάνος Ζάρλας σόκαρε τους πάντες με τον θάνατό του στο τροχαίο της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού και συνέχεια έρχονται στο instagram βίντεο των φίλων του από τις τελευταίες όμορφες στιγμές μαζί του.

Η Χριστιάννα, είχε ποστάρει και εκείνη ένα βίντεο με τον Πάνο από έξοδό τους, λίγες ημέρες πριν γίνει το μοιραίο δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μιζεράκη: "Εφιαλτική" η επόμενη μέρα από το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα!

"Εφιαλτική" είναι η επόμενη μέρα από το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα για την πρώην σύντροφό του Στέλλα Μιζεράκη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στο Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα!

Η Στέλλα Μιζεράκη είναι καταρρακωμένη μετά τον χαμό του νικητή του Power of love και μάλιστα πριν από λίγες ώρες αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να πει το δικό της αντίο!

Ένα άτομο από το πολύ κοντινό της περιβάλλον μου εκμυστηρεύτηκε πως η κοπέλα δεν κοιμήθηκε καθόλου το βράδυ! Είναι από τα άτομα που δεν εξωτερικεύουν πολύ τα συναισθήματά τους! Όπως μου αναφέρθηκε χαρακτηριστικά "Κρατάει τα δάκρυα της όταν βρίσκεται μπροστά σε κόσμο, ακόμα και σε δικούς της ανθρώπους. Δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. Άνοιξε το κινητό της για να ανεβάσει την ανάρτηση και με το που είδε όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που της έχουν στείλει έπιασε το κεφάλι της και το έκλεισε κατευθείαν. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί ακόμα..."AdTech Ad

Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να αποκαλύψω γιατί το θέμα είναι πολύ λεπτό!

Τα λόγια είναι περιττά...Συλλυπητήρια...

Πάνος Ζάρλας: Ραγδαίες εξελίξεις! Αποκάλυψη για τις τοξικολογικές εξετάσεις!

Αποκάλυψη για τις τοξικολογικές εξετάσεις! Ραγδαίες οι εξελίξεις για το τροχαίο που κόστισε την ζωή στον Πάνο Ζάρλα! Ποια τα νέα στοιχεία;

Χθες τα ξημερώματα, γύρω στις 2,00, κόπηκε το νήμα της ζωής του Πάνου Ζάρλα, γεγονός που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο!

Ο χρόνος έχει σταματήσει σε εκείνη τη μοιραία στιγμή μετά το τροχαίο δυστύχημα του μεγάλου νικητή του Power of Love ο οποίος επέστρεφε από ένα πάρτι έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του και η μητέρα του Στέλλα.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μία και μοναδική στιγμή που συνέβησαν όλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» οι Αρχές ερευνούν την πιθανότητα εμπλοκής άλλου οχήματος που ίσως να μπήκε ξαφνικά μπροστά στον Πάνο Ζάρλα και να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Όλα είναι υπό έρευνα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι στιγμής τι ακριβώς συνέβη. Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, γίνονται τοξικολογικές εξετάσεις στο άψυχο σώμα του Πάνου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε αλκοόλ στο αίμα του, παραπάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Η είδηση που σόκαρε όμως είναι ότι η ρεπόρτερ της εκπομπής αποκάλυψε πως ένας άνδρας εταιρίας security λιποθύμησε όταν αντίκρισε τη σορό του Πάνου κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο.