Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Βουτήχτηκε στην θλίψη το ζευγάρι! Άσχημα τα νέα...

Τι συνέβη;

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου: Βουτήχτηκε στην θλίψη το ζευγάρι! Άσχημα τα νέα...

Βουτήχτηκαν στη θλίψη ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου! Άσχημα τα νέα για το ζευγάρι! Τι συνέβη; Αποκάλυψη τώρα!

Δυστυχώς, όντως είναι πολύ δυσάρεστα τα νέα και θα σας τα αποκαλύψουμε όλα στο Youweekly.gr!

Η "Φωλιά των ΚουΚου" υπέστη πτώση μεγατόνων αφού στην τηλεθέαση της Παρασκευής έκανε μόνο 13,7 και ήρθε στην ίδια θέση με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που έκανε κι αυτή 13,7!

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Σκορδά, Πρωινό 13,7
STAR: Καραβάτου, Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ 13,7
OPEN: Καινούργιου, Ευτυχείτε 11,2
ALPHA: Τσιμτσιλή Ηappy Day, 16,4

Κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ σπάνια αφού το αχτύπητο δίδυμο του STAR συνήθως τερματίζει πρώτο στην ζωή του και αφήνει πίσω με μεγάλη διαφορά τις υπόλοιπες εκπομπές που παίζει ο ανταγωνισμός!

Τα νέα αυτά εννοείται πως είναι πολύ δυσάρεστα για Κρατερό - Καραβάτου αφού σίγουρα όταν διάβαζαν το χαρτί της AGB με τα νούμερα τηλεθέασης δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο!

Καραβάτου-Κατσούλης: Βούρκωσαν στην εκπομπή τους! Ο θάνατος που τους σόκαρε! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης βούρκωσαν στον «αέρα» της εκπομπής τους στο STAR «Στην Φωλιά των Κου Κου» για τον θάνατο που τους σόκαρε!

Οι παρουσιαστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή!

Ο θάνατος του Κώστα Ευριπιώτη συγκλόνισε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι στην εκπομπή τους βούρκωσαν!

«Τώρα υπάρχει μία είδηση, που είναι από αυτές που μας φέρνουν σε μία κατάσταση καθόλου εύκολη. Όμως πρέπει να τα μοιραζόμαστε μαζί σας, ένα πολύ γλυκός και όμορφος συνάδελφος έφυγε από κοντά μας… Μιλάμε βεβαίως για τον Κώστα Ευρυπιώτη, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό ταλαιπωριόταν, με την γνωστή αρρώστια. Νοσηλευόταν, είχε πολύ μεγάλα προβλήματα και χθες το βράδυ… έφυγε! Εμείς και όλος ο θεατρικός κόσμος εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και την αγάπη μας, στην σύντροφο του και τα παιδιά του…», ανέφερε ο Κρατερός.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καραβάτου, είπε: Να πω μόνο και εγώ, ότι παρόλο που ξέραμε ότι ο Κώστας ήταν άρρωστος όλο αυτό το διάστημα. Η είδηση του θανάτου του, ήταν ένα σοκ! Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλά και θα πω ότι πάντα όταν έμπαινε σε ένα στούντιο ήταν χαμογελαστός…».

Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση υγείας του Κρατερού Κατσούλη μόνο στο Youweekly.gr! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Στο Vanda's blog, θα σας γράψω ακόμα μια φορά αλήθειες που δεν γράφει κανείς! Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή του STAR;

Στα μισά της χθεσινής εκπομπής των ΚουΚου ο Κρατερός αποχώρησε από το πλατό αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώσει πως μπήκε στο νοσοκομείο!

« Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας».

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, εδώ και λίγο καιρό ο Κρατερός είχε αφόρητους πόνους στο νεφρό αλλά το πρωί της Δευτέρας η κατάσταση επιδεινώθηκε αρκετά! Δεν μπορούσε να κρατηθεί όρθιος από τους πόνους και όπως μου μετέφερε η πηγή μου μέσα από το κανάλι έφυγε άρον άρον για νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί όλη η αλήθεια!

Όπως αναφέρουν, επίσης, πληροφορίες μου η Κατερίνα Καραβάτου μετά το τέλος της εκπομπής έτρεξε στο νοσοκομείο πανικοβλημένη.

Οι τελευταίες μου, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ έφυγε από το νοσοκομείο και γύρισε σπίτι του! Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα σας ενημερώσω, όπως πάντα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Να υπενθυμίσω πως ο Κρατερός πριν από ένα χρόνο, περίπου, είχε υποβληθεί σε ένα μεγάλο χειρουργείο

Κρατερός Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το πρόβλημα υγείας και το νοσοκομείο! (Βίντεο)

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγεία του και την επίσκεψη στο νοσοκομείο έκανε ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος επέστρεψε στην εκπομπή.

Ο ηθοποιός καλημέρισε τους τηλεθεατές με την Κατερίνα Καραβάτου και το πάνελ των «Κούκου» και αναφέρθηκε στο γεγονός.

Αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα με τα περαστικά που του έστειλαν.

«Καταρχήν να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα συγκινητικά μηνύματα περαστικών, στήριξης, ευχών κλπ… Να είστε καλά! Συγγνώμη για την αναστάτωση αυτή, ήταν μια μικρή κρίση πόνου που με ανάγκασε και με οδήγησε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Είμαστε καλά».

Δείτε το σχετικό βίντεο: