Έκτακτο! Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης!

Θρήνος!

Έκτακτο! Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης!

Μόλις τώρα έσκασε η είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από την ζωή μετά την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο όπου προσπαθούσε να κερδίσει το θάνατο.

Η επάρατη νόσος όμως τον νίκησε και έτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο Ευριπιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης.Στην ηλικία των 17 ετών "έχασε" τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη. Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

Κώστας Ευριπιώτης: Η ανάρτηση της οικογένειας ανήμερα της γιορτής του...

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής η οικογένεια έκανε μια νέα ανάρτηση για τον Κώστα Ευριπιώτη.

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Ο ηθοποιός συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς βρίσκεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο.

Ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής τα παιδιά του πόσταραν ένα μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Λατρεμένε μας πατέρα χρόνια σου πολλά. Η αγάπη μας να σου δίνει δύναμη. Αδαμάντιος, Ίωνας και η μαμά», έγραψαν.

Κώστας Ευριπιώτης: Η ανάρτηση της οικογένειας ανήμερα της γιορτής του...

Κώστας Ευριπιώτης: Γιατί η οικογένειά του σταμάτησε τις αναρτήσεις στα social media;

Γιατί η οικογένειά του Κώστα Ευριπιώτη σταμάτησε τις αναρτήσεις στα social media; Το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει όλη την αλήθεια...

Αρχικά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Vanda's blog, η κατάσταση του αγαπημένου και θρυλικού ηθοποιού είναι σταθερή.

Κατά δεύτερον, από τις 27 Απριλίου, σχεδόν 4 εβδομάδες δηλαδή, τα παιδιά του έχουν σταματήσει να δημοσιεύουν αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του πατέρα τους στο Facebook και έμαθα τον λόγο...

Η αλήθεια είναι πως έχουν πικραθεί αρκετά από τις εκπομπές και τα διάφορα sites που, όπως είπαν ακριβώς, "εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περναμε ,αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας ,με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη."

Κώστας Ευριπιώτης: Η ανάρτηση της οικογένειας ανήμερα της γιορτής του...

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, αποκλειστικές μου πληροφορίες η οικογένεια σκεφτόταν σοβαρά να κινηθεί νομικά σε όσους προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν το λυπηρό αυτό γεγονός, αλλά μετά από αρκετή σκέψη και συζητήσεις οικογενειακού επιπέδου αποφάσισαν πως δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν περαιτέρω. Στην συγκεκριμένη φάση έχουν σοβαρότατα πράγματα να ασχοληθούν...

Μάλιστα, ο λόγος που σταμάτησαν τις αναρτήσεις είναι γιατί δεν θέλουν να τραβούν τα βλέμματα...

Τo Youweekly.gr, ωστόσο, ελπίζει για το καλύτερο...

Κώστας Ευριπιώτης - αποκλειστικό: Αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο για την υγεία του!

Αποκλειστικές πληροφορίες μόλις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Κώστα Ευριπιώτη! Σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του; Αποκάλυψη τώρα μέσα από το νοσοκομείο!

Στο Vanda's blog, θα σας μεταφέρω σήμερα, όχι και τόσο καλά νέα για τον ηθοποιό που κυριολεκτικά δίνει μάχη για την ζωή της εδώ και αρκετό καιρό!

Δεν θα σας κρατήσω όμως άλλο σε αγωνία και θα περάσω κατευθείαν στο θέμα μου! Άτομο, έμπιστο, μου εκμυστηρεύτηκε ότι η κατάσταση του ηθοποιού είναι σταθερή!

Δηλαδή, πριν από λίγο καιρό τα νέα ήταν πολύ άσχημα λόγω επιδείνωσης και παραμένουν το ίδιο αλλά σε σταθερό επίπεδο!

Οι δικοί του άνθρωποι, όπως μου αποκάλυψε ο ίδιος άνθρωπος και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, δεν φεύγουν λεπτό από το πλευρό του! Μάλιστα, η σύντροφό του, Λίλιαν Μπότση, είναι συνέχεια εκεί, στο δωμάτιο! Δεν έχει απομακρυνθεί ούτε δευτερόλεπτο! Κοιμάται και ξυπνάει με την αγωνία του! Όπως και τα παιδιά του...

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ όλα στο τέλος να πάνε καλά...

Κώστας Ευριπιώτης: Σε τι κατάσταση βρίσκεται πλέον; Το χειρουργείο και η ανατριχιαστική δήλωση...

Σε τι κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Κώστας Ευριπιώτης; Αποκαλύψεις για το χειρουργείο και την ανατριχιαστική δήλωση του ηθοποιού...

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου νοσηλεύεται ο συνάδελφος και φίλος του Κώστας Ευριπιώτης, για να τον δει, να του σφίξει το χέρι, να του δώσει κουράγιο για να συνεχίσει να δίνει μάχη με το «θεριό», όπως κάνει εδώ και ένα χρόνο.
Στάθηκε στο προσκέφαλό του, όμως δεν μπόρεσαν να μιλήσουν... Το έκαναν με τα μάτια, για λίγο. Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός χάθηκε πάλι στο δικό του κόσμο, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα.

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου δεν είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Ευριπιώτη στον πρώτο όροφο του Σπηλιοπούλειου...

Καθημερινά, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος, θαυμαστές του ηθοποιού, φτάνουν εκεί με δάκρυα στα μάπα, κρατώντας εικόνες της Παναγίας και κομποσκοίνια, προκειμένου να πληροφορηθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν από έναν χρόνο ο Κώστας Ευριπώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.
Μιλώντας λίγο καιρό μετά στην «Espresso», είχε αποκαλύψει:
«Πήγα έκανα μια μαγνητική τομογραφία και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκανα επέμβαση αφαίρεσης φλεγμονών από το κεφάλι. Για επτά ώρες δεν ήμουν στη γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο».