Κώστας Ευριπιώτης: Η απόφαση της οικογένειας μετά τον θάνατό του! Η νέα φωτογραφία...

Η ανατριχιαστική κίνηση...

Κώστας Ευριπιώτης: Η απόφαση της οικογένειας μετά τον θάνατό του! Η νέα φωτογραφία...

Μια νέα ανατριχιαστική φωτογραφία ήρθε στο προσκήνιο μετά τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη! Ποια η απόφαση της οικογένειας;

Τι συνέβη;

Λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του κορυφαίου αυτού ηθοποιού η οικογένεια, η οποία και χειριζόταν εδώ και καιρό το προσωπικό προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη στο Faebook αποφάσισε να αλλάξει την κεντρική φωτογραφία!

Πριν το τέλος ως φωτογραφία προφίλ είχαν αυτή...

Κώστας Ευριπιώτης: Η απόφαση της οικογένειας μετά τον θάνατό του! Η νέα φωτογραφία...

Ενώ πριν από 14 ώρες έβαλαν μια στην οποία είναι χαρούμενος, χαμογελάει!

Κώστας Ευριπιώτης: Η απόφαση της οικογένειας μετά τον θάνατό του! Η νέα φωτογραφία...

Πλήθος κόσμου έσπευσε να δώσει τα συλλυπητήρια του κάτω από την φωτογραφία που πήρε άπειρα likes σε λίγες μόνο ώρες!

Ελένη Μενεγάκη: Το ανατριχιαστικό βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη! Το "καυτό" ταγκό στον Πρωινό Καφέ! (Βίντεο)

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη πρόβαλλε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και είδαμε ένα στιγμιότυπο από τον Πρωινό Καφέ να χορεύουν έναν "καυτό" ταγκό.

Η παρουσιάστρια φάνηκε πως είναι πολύ σοκαρισμένη από τον θάνατο του, αφού πολλές φορές είχαν συναντηθεί στην εκπομπή της.

Στο βίντεο που δημιούργησε η εκπομπή της Ελένης στον Alpha, είδαμε διάφορες στιγμές του Κώστα Ευριπιώτη από τον Πρωινό Καφέ. Σε άλλες στιγμές τραγουδούσε, ενώ σε άλλες χόρευε με την παρουσιάστρια και χάριζε στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Κώστας Ευριπιώτης: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού!

Χθες το βράδυ έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης και η τελευταία του επιθυμία, συγκινεί.

Ο ηθοποιός ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο, δεν κατάφερε να βγει νικητής, με την οικογένεια του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Η σύντροφός του ήταν η φύλακας άγγελος του σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούσε. Μάλιστα, την γιορτή του την πέρασαν όλοι μαζί με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του στο νοσοκομείο.

Απόδειξη της μάχης που έδινε και δεν το έβαζε στιγμή κάτω, το γεγονός ότι πριν από περίπου δύο μήνες είχε εξομολογηθεί στον συνάδελφο και φίλο Μάκη Δελαπόρτα πως ήθελε πολύ να επιστρέψει στο θέατρο.

Κώστας Ευριπιώτης: Αυτές ήταν οι τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο!

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο αγαπημένο ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο Κώστας Ευριπιώτης, τον τελευταίο χρόνο είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και έδινε καθημερινά μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και να είναι δίπλα στην οικογένεια του

Ο ηθοποιός τον τελευταίο διάστημα είχε πέσει σε κόμμα, όταν συνήλθε η οικογένεια του είχε ελπίδες, ωστόσο, όλα άλλαξαν με τους γιατρούς να μην δίνουν ελπίδες...

Η πρώην σύζυγός του με τα παιδιά τους, αλλά και η σύντροφός τους δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του. Μάλιστα, την γιορτή του την πέρασε μέσα στο νοσοκομείο έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.