Στέλλα Μιζεράκη: Η ανατριχιαστική έκκληση μετά τον θάνατο του Ζάρλα! Τι συνέβη;

"Σπάσανε" καρδιές! Η μεγάλη απόφαση...

Στέλλα Μιζεράκη: Η ανατριχιαστική έκκληση μετά τον θάνατο του Ζάρλα! Τι συνέβη;

Μια ανατριχιαστική έκκληση έκανε η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη, λίγα 24ωρα μετά τον θάνατό του! Τι συνέβη;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα Instastories της η πρώην παίκτρια του Power of love, αποκάλυψε την μεγάλη απόφαση που πήρε η οικογένεια για την κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου...

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια, η οικογένεια αποφάσισε και παρακαλεί τον κόσμο αντί να στείλει στεφάνια για την κηδεία του γιου τους να συγκεντρωθούν τα λεφτά αυτά για την εγχείρηση ενός μικρού κοριτσιού, μιας και ο ίδιος λάτρευε τα παιδιά!

Οι αναρτήσεις της:

Στέλλα Μιζεράκη: Η ανατριχιαστική έκκληση μετά τον θάνατο του Ζάρλα! Τι συνέβη;

Στέλλα Μιζεράκη: Η ανατριχιαστική έκκληση μετά τον θάνατο του Ζάρλα! Τι συνέβη;

Στέλλα Μιζεράκη: "Εφιαλτική" η επόμενη μέρα από το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα!

"Εφιαλτική" είναι η επόμενη μέρα από το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα για την πρώην σύντροφό του Στέλλα Μιζεράκη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στο Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα!

Η Στέλλα Μιζεράκη είναι καταρρακωμένη μετά τον χαμό του νικητή του Power of love και μάλιστα πριν από λίγες ώρες αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να πει το δικό της αντίο!

Ένα άτομο από το πολύ κοντινό της περιβάλλον μου εκμυστηρεύτηκε πως η κοπέλα δεν κοιμήθηκε καθόλου το βράδυ! Είναι από τα άτομα που δεν εξωτερικεύουν πολύ τα συναισθήματά τους! Όπως μου αναφέρθηκε χαρακτηριστικά "Κρατάει τα δάκρυα της όταν βρίσκεται μπροστά σε κόσμο, ακόμα και σε δικούς της ανθρώπους. Δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. Άνοιξε το κινητό της για να ανεβάσει την ανάρτηση και με το που είδε όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που της έχουν στείλει έπιασε το κεφάλι της και το έκλεισε κατευθείαν. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί ακόμα..."

Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να αποκαλύψω γιατί το θέμα είναι πολύ λεπτό!

Τα λόγια είναι περιττά...Συλλυπητήρια...

Πάνος Ζάρλας: Ο λόγος που άλλαξε η ημερομηνία της κηδείας του!

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα άλλαξε την ημερομηνία της κηδείας του, καθώς υπήρχε σοβαρός λόγος.

Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο θα το πουν αργότερα.

Μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε ο Πάνος Ζάρλας στη λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5), οι Αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία για το πόρισμα του τροχαίου.

Αυτό επηρεάζει και την κηδεία του νικητή του Power of Love!

Η οικογένειά του είχε κάνει γνωστό πως η κηδεία θα τελεστεί στη Μυτιλήνη στις 3 Ιουνίου, όμως τα πράγματα άλλαξαν.

Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα θα το πουν οι συγγενείς και οι φίλοι μία ημέρα μετά, δηλαδή την Τρίτη 4 Ιουνίου, καθώς θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων!