Κώστας Ευριπιώτης: Σήμερα η κηδεία του! Όλες οι λεπτομέρειες....

Ραγδαίες εξελίξεις!

Κώστας Ευριπιώτης: Σήμερα η κηδεία του! Όλες οι λεπτομέρειες....

Ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε την Πέμπτη (30/5) από τη ζωή και η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει σήμερα! Όλες οι λεπτομέρειες....

Μεγάλη συγκίνηση στο χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και όχι μόνον έχει προκαλέσει η δυσάρεστη είδηση του πρόωρου θανάτου του Κώστα Ευριπιώτη σε ηλικία μόλις 56 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η Καίτη Φίνου.


Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου έδινε την δική του μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό την σύντροφό του Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του καθώς και τα δυο του παιδιά τον Αδαμάντιο και τον Ίωνα από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου.


Η κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη θα γίνει τη Δευτέρα (3/6) στις 15:00, στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Ελένη Μενεγάκη: Το ανατριχιαστικό βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη! Το "καυτό" ταγκό στον Πρωινό Καφέ! (Βίντεο)

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη πρόβαλλε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και είδαμε ένα στιγμιότυπο από τον Πρωινό Καφέ να χορεύουν έναν "καυτό" ταγκό.

Η παρουσιάστρια φάνηκε πως είναι πολύ σοκαρισμένη από τον θάνατο του, αφού πολλές φορές είχαν συναντηθεί στην εκπομπή της.

Στο βίντεο που δημιούργησε η εκπομπή της Ελένης στον Alpha, είδαμε διάφορες στιγμές του Κώστα Ευριπιώτη από τον Πρωινό Καφέ. Σε άλλες στιγμές τραγουδούσε, ενώ σε άλλες χόρευε με την παρουσιάστρια και χάριζε στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Κώστας Ευριπιώτης: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού!

Χθες το βράδυ έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης και η τελευταία του επιθυμία, συγκινεί.

Ο ηθοποιός ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο, δεν κατάφερε να βγει νικητής, με την οικογένεια του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Η σύντροφός του ήταν η φύλακας άγγελος του σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούσε. Μάλιστα, την γιορτή του την πέρασαν όλοι μαζί με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του στο νοσοκομείο.

Απόδειξη της μάχης που έδινε και δεν το έβαζε στιγμή κάτω, το γεγονός ότι πριν από περίπου δύο μήνες είχε εξομολογηθεί στον συνάδελφο και φίλο Μάκη Δελαπόρτα πως ήθελε πολύ να επιστρέψει στο θέατρο.