Κώστας Ευριπιώτης: Οι γιοί του ραγίζουν καρδιές! Τα σπαρακτικά λόγια στην μητέρα τους!

«Βράχοι» στο πλευρό της μητέρας του!

Κώστας Ευριπιώτης: Οι γιοί του ραγίζουν καρδιές! Τα σπαρακτικά λόγια στην μητέρα τους!

Μετά τον θάνατο του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη οι γιοι του ραγίζουν καρδιές με τα σπαρακτικά τους λόγια! Στέκουν βράχοι στο πλευρό της μητέρας τους!

Με τα μάτια βουρκωμένα προσπαθούν να παρηγορήσουν την μητέρα τους ο Αδαμάντιος και ο Ίωνας.

«Δεν πρέπει να λυγίσουμε μαμά. Ο μπαμπάς ήθελε να μας βλέπει πάντα να χαμογελάμε. Να είμαστε αισιόδοξοι, να κοιτάμε μπροστά», λένε τα δύο παιδιά στην μητέρα τους!

Πριν από δυο χρόνια ο Κώστας Ευριπιώτης είχε χάσει τον πατέρα του, ενώ ένα χρόνο μετά «έφυγε» και η μητέρα του.

Κώστας Ευριπιώτης: Σήμερα η κηδεία του! Όλες οι λεπτομέρειες....

Ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε την Πέμπτη (30/5) από τη ζωή και η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει σήμερα! Όλες οι λεπτομέρειες....

Μεγάλη συγκίνηση στο χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και όχι μόνον έχει προκαλέσει η δυσάρεστη είδηση του πρόωρου θανάτου του Κώστα Ευριπιώτη σε ηλικία μόλις 56 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η Καίτη Φίνου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου έδινε την δική του μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό την σύντροφό του Λίλιαν Μπότση, την αδερφή του καθώς και τα δυο του παιδιά τον Αδαμάντιο και τον Ίωνα από τον προηγούμενο γάμο του με τη Βάλια Κωστοπούλου.

Η κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη θα γίνει τη Δευτέρα (3/6) στις 15:00, στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Κώστας Ευριπιώτης: Η απόφαση της οικογένειας μετά τον θάνατό του! Η νέα φωτογραφία...

Μια νέα ανατριχιαστική φωτογραφία ήρθε στο προσκήνιο μετά τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη! Ποια η απόφαση της οικογένειας;

Τι συνέβη;

Λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του κορυφαίου αυτού ηθοποιού η οικογένεια, η οποία και χειριζόταν εδώ και καιρό το προσωπικό προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη στο Faebook αποφάσισε να αλλάξει την κεντρική φωτογραφία!

Πριν το τέλος ως φωτογραφία προφίλ είχαν αυτή...

Ενώ πριν από 14 ώρες έβαλαν μια στην οποία είναι χαρούμενος, χαμογελάει!

Κώστας Ευριπιώτης

Ελένη Μενεγάκη: Το ανατριχιαστικό βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη! Το "καυτό" ταγκό στον Πρωινό Καφέ! (Βίντεο)

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο με τον Κώστα Ευριπιώτη πρόβαλλε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και είδαμε ένα στιγμιότυπο από τον Πρωινό Καφέ να χορεύουν έναν "καυτό" ταγκό.

Η παρουσιάστρια φάνηκε πως είναι πολύ σοκαρισμένη από τον θάνατο του, αφού πολλές φορές είχαν συναντηθεί στην εκπομπή της.

Στο βίντεο που δημιούργησε η εκπομπή της Ελένης στον Alpha, είδαμε διάφορες στιγμές του Κώστα Ευριπιώτη από τον Πρωινό Καφέ. Σε άλλες στιγμές τραγουδούσε, ενώ σε άλλες χόρευε με την παρουσιάστρια και χάριζε στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.