Τζούλια Καραγιάννη: Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα! «Να προσέχεις εκεί ψηλά...»

Ποιο τραγούδι του αφιέρωσε;

Τζούλια Καραγιάννη: Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα! «Να προσέχεις εκεί ψηλά...»

Το τελευταίο της αντίο στον Πάνο Ζάρλα, είπε μέσω social media η Τζούλια Καραγιάννη! «Να προσέχεις εκεί ψηλά...» ανέφερε μεταξύ άλλων η ίδια!

Αυτή την ώρα εξάλλου, γίνεται στη Μυτιλήνη η κηδεία του, με τις πρώτες εικόνες να είναι γροθιά στο στομάχι.Η Τζούλια λοιπόν, επέλεξε να τον αποχαιρετίσει αφιερώνοντάς του το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, Καλέ μου άγγελε και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα σου λέμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ.. Πανούλη μου εύχομαι εκεί ψιλά που είσαι να προσέχεις και που και που να έρχεσαι να μας βλέπεις.. Για εμένα δεν θα πάψεις ποτέ να υπάρχεις κάθε μέρα θα σε έχω στο μυαλό μου και έτσι θα είσαι πάντα ζωντανός με αυτό το υπέροχο χαμόγελο που είχες πάντα.. Έχουμε ραντεβού εκεί ψιλά κάποια στιγμή! Σ’ αγαπώ πολύ...RIP 31-5-19».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η Τζούλια Καραγιάννη αποχαιρετά τον Πάνο Ζάρλα

Πάνος Ζάρλας: Η αλλαγή στο προφίλ του στο Facebook μετά το θανατηφόρο τροχαίο!

Μετά το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε την ζωή του Πάνου Ζάρλα, ο προσωπικός του λογαριασμός στο Facebook άλλαξε προς μνήμην του.

Τραγική ειρωνεία, πως την ημέρα που έχασε τη ζωή του, ο νικητής του πρώτου κύκλου του Power of love είχε τα γενέθλια του.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, το προφίλ του Πάνου Ζάρλα στο Facebook, μετονομάστηκε: «Στη μνήμη του Panos Zarlas»

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε την θλίψη, ενώ οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του συγκλονίζουν.

Το facebook του Πάνου Ζάρλα

Πάνος Ζάρλας: «Την τελευταία φορά που τον είδα φόραγε κράνος!» (Bίντεο)

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος μίλησε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, λέγοντας πως την τελευταία φορά που τον είχε δει φορούσε κράνος.

Τα είπε όλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Θεόφιλος ανέφερε: «Θα πήγαινα και εγώ στο πάρτι των γενεθλίων που ετοίμαζαν για τον Πάνο… Τελευταία στιγμή κάτι προέκυψε και δεν πήγα! Τελευταία φορά που είχαμε πάει για καφέ φόραγε κράνος… Ήταν η κακιά στιγμή».

Η μητέρα του στις δηλώσεις της είχε σοκάρει, λέγοντας πως και κράνος να φορούσε δεν θα είχε σωθεί!

Δείτε το βίντεο