Στέλλα Μιζεράκη: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα λίγα λεπτά μετά την κηδεία!

Η ανατριχιαστική φωτογραφία στο φως της δημοσιότητας!

Στέλλα Μιζεράκη: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα λίγα λεπτά μετά την κηδεία!

Κατέρρευσε η Στέλλα Μιζεράκη και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα, λίγα λεπτά μετά την κηδεία του.

Η Στέλλα, μαζί με την αδερφή της και την μητέρα της, ταξίδεψαν στην Μυτιλήνη με το ίδιο πλοίο που μετέφερε την σορό του νικητή του Power of love.

Χθες, το μεσημέρι η εκκλησία όπου είπαν τον τελευταίο αντίο στον Πάνο, γέμισε από κόσμο που είτε τον γνώριζε, είτε τον είχε γνωρίζει μέσα από την συμμετοχή του στο σπίτι που τον είχε κάνει αγαπητό στον κόσμο.

Τραγική φιγούρα εκτός από την μητέρα του και η Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία ήταν ζευγάρι και μετά τον χωρισμό ήταν πολύ καλές σχέσεις.

Η επίσης, νικήτρια του Power of love, μετά την κηδεία κατέρρευσε ψυχολογικά και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα, θέλοντας να ηρεμήσει.

Κηδεία Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη

Κηδεία Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: "Μαύρισε" η Μυτιλήνη! Κλάματα και πλήθος κόσμου έξω από την εκκλησία!

"Μαύρισε" η Μυτιλήνη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα! Όλες οι φωτογραφίες με τα κλάματα και το πλήθος κόσμου έξω από την εκκλησία....

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Πάνο Ζάρλα ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του, στις 31 Μαΐου, έχασε τη ζωή του στη Λ. Συγγρού σε ένα φρικτό τροχαίο!


Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου όπου πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον 28χρονο νεαρό....

Εκεί βρέθηκαν πολλοί κάτοικοι του χωριού, πρώην συμπαίκτες του από το Power Of Love, αλλά και η τελευταία του σύντροφος, Στέλλα Μιζεράκη.

Υπενθυμίζουμε πως επιθυμία της οικογένειάς ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί. Ωστόσο, ορισμένοι θέλησαν να στείλουν και στεφάνια στην εκκλησία για να τιμήσουν τον Πάνο.


Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την κηδεία:

Οι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου ΖάρλαΟι φωτογραφίες από την κηδεία του Πάνου Ζάρλα

Πάνος Ζάρλας: Το δημόσιο μήνυμα της μητέρας του μετά την κηδεία!

Ένα δημόσιο μήνυμα έστειλε η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, μετά την κηδεία που έγινε χθες στην Μυτιλήνη, τόπο καταγωγής του.

Η Στέλλα Νικολάου, ήταν συντετριμμένη από το θάνατο του γιου της.

Ο νικητής του Power of love, κηδεύτηκε έχοντας σε κλίμα βαριάς συγκίνησης, έχοντας δίπλα του σε αυτό το τελευταίο αντίο όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η μητέρα του, η οποία είχε κάνει έκκληση αντί στεφάνων να σταλούν λεφτά γεια το χειρουργείο ενός μικρού κοριτσιού, έστειλε ένα δημόσιο μήνυα λέγοντας πως το ποσό έχει υπερκαλυφθεί και έτσι δεν χρειάζεται να υπάρξουν άλλες καταθέσεις.

 Το δημόσιο μήνυμα της μητέρας του Πάνου Ζάρλα μετά την κηδεία!