Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Μαυροφορούσα η μητέρα του στην εκκλησία! Δεν άφησε λεπτό από τα χέρια της την... (Βίντεο)

Συντετριμμένη δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε!

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Μαυροφορούσα η μητέρα του στην εκκλησία! Δεν άφησε λεπτό από τα χέρια της την... (Βίντεο)

Ανατριχιάζει η μαυροφορούσα εικόνα της μητέρας του Πάνου Ζάρλα στην εκκλησία που τελέστηκε η κηδεία του. Η κυρία Στέλλα, δεν άφησε λεπτό από τα χέρια της την φωτογραφία του.

Ο νικητής του Power of love, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν όπως είπε ο πατριός του δεν κατάφερε να κρατήσει την μηχανή στην στροφή και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Στα πλάνα που έδειξε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά της την εικόνα του γιου της, αφού μέχρι και το τελευταίο δεν μπόρεσε να πιστέψει ότι τον έχασε.

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Συντετριμμένοι οι φίλοι του επέστρεψαν στην Αθήνα! (Βίντεο)

Συντετριμμένοι γύρισαν από τη Μυτιλήνη οι φίλοι και πρώην συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, στην Αθήνα μετά την κηδεία του.

Μη μπορώντας να μιλήσουν, ευγενικοί στις κάμερες είπαν ότι δεν θα ήθελα να κάνουν κάποια δήλωση.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», συνάντησε στον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, τον Παναγιώτη Θεόφιλο και άλλους συμπαίκτες του.

Ήταν πολύ δύσκολη μέρα… Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά!», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και έφυγε, έχοντας στο πρόσωπο του χαραγμένη τη θλίψη της απώλειας του καλού του φίλου, αφού είχαν πει να συναντηθούν, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Στέλλα Μιζεράκη: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα λίγα λεπτά μετά την κηδεία!

Κατέρρευσε η Στέλλα Μιζεράκη και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα, λίγα λεπτά μετά την κηδεία του.

Η Στέλλα, μαζί με την αδερφή της και την μητέρα της, ταξίδεψαν στην Μυτιλήνη με το ίδιο πλοίο που μετέφερε την σορό του νικητή του Power of love.

Χθες, το μεσημέρι η εκκλησία όπου είπαν τον τελευταίο αντίο στον Πάνο, γέμισε από κόσμο που είτε τον γνώριζε, είτε τον είχε γνωρίζει μέσα από την συμμετοχή του στο σπίτι που τον είχε κάνει αγαπητό στον κόσμο.

Τραγική φιγούρα εκτός από την μητέρα του και η Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία ήταν ζευγάρι και μετά τον χωρισμό ήταν πολύ καλές σχέσεις.

Η επίσης, νικήτρια του Power of love, μετά την κηδεία κατέρρευσε ψυχολογικά και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του πατριού του Πάνου Ζάρλα, θέλοντας να ηρεμήσει.

Κηδεία Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη

Κηδεία Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Μιζεράκη