Πάολα: Θα ντυθεί νυφούλα; Έγινε η πρόταση γάμου!

Έσκασε τώρα!

Πάολα: Θα ντυθεί νυφούλα; Έγινε η πρόταση γάμου!

Όλη η αλήθεια για την τραγουδίστρια, Πάολα! Θα ντυθεί νυφούλα; Της έγινε η πρόταση γάμου! Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Το ειδύλλιο που την συνεπήρε και το επόμενο, μεγάλο βήμα στη ζωή της!

Το ρεπορτάζ του Ciao αναφέρει ότι η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της εδώ και περίπου δυο μήνες.

"Η μικρή περίοδος που έμειναν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Μετά την επανασύνδεση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ" αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της.

Έξι ολόκληρα χρόνια ήταν ζευγάρι η Πάολα με τον Μιχάλη Ποζίδη, μέχρι που το περασμένο φθινόπωρο τα γκρίζα σύννεφα όχι μόνο επισκίασαν τη σχέση τους αλλά και τους οδήγησαν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, από τότε, κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν είχαν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους. Και αποδείχθηκε ότι είχαν δίκιο...

Η πρόταση γάμου

Μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ περί άλλου προσώπου και αρκετή σιωπή, η Πάολα είναι ξανά καλά στην προσωπική της ζωή αφού επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της.

Η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου αλλά και την αναγνώριση στην καριέρα που χτίζει εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν είναι όμως καλά μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική της ζωή αφού έχει επιστρέψει ξανά η ισορροπία.

Πάολα: Θα ντυθεί νυφούλα; Έγινε η πρόταση γάμου!

Ο Μιχάλης Ποζίδης μάλιστα έκανε ήδη την πρόταση γάμου και η Πάολα είπε το μεγάλο "ναι", κάτι που σημαίνει ότι πλέον τα πράγματα έχουν μπει στην τελική ευθεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao.

Πάολα: Ο χωρισμός της από τον Ποζίδη και οι έρωτες που τη σημάδεψαν

Στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στη "Φωλιά των Κου Κου" παραχώρησε συνέντευξη η τραγουδίστρια Πάολα η οποία, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα προσωπικά της.

«Θέλω όλοι να ξέρουν ότι είμαι η γκόμενα όλων των αγοριών. Δεν ανήκω σε κανέναν. Είμαι όλων των αγοριών η γκόμενα. Εγώ φέρομαι όπως φέρεται η μαμά μου. Ανθρώπινα… Αυτή είναι η ζωή μου. Δεν βγαίνω όμως και έξω. Όταν βγήκα με το παιδί μου, με τσέκαραν κι εμένα! Τα πήγα πολύ άσχημα. Από το σοκ που έπαθα, έκλεισε την πόρτα και ξέχασα το παιδί μου έξω από το αμάξι. Μου λέει “Ρε μαμά!”" τόνισε η τραγουδίστρια.

O δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, έκανε την αποκάλυψη όμως!. Όπως είπε, η Πάολα και ο επί έξι περίπου χρόνια σύντροφος της, Μιχάλης Ποζίδης δεν είναι πια μαζί, ενώ ο χωρισμός τους ήταν φιλικός.

Πάολα: Θα ντυθεί νυφούλα; Έγινε η πρόταση γάμου!

Αυτοί είναι οι έρωτες της εκρηκτικής τραγουδίστριας που τη σημάδεψαν και είδαν το φως της δημοσιότητας!

OΦώτης Ζαγγλοπίτης, παραμένει ο άντρας που τιθάσευσε την Αμαζόνα της νύχτας, Πάολα. Κάρπος του έρωτα τους η Παολίνα, η κόρη τους, την οποία η Πάολα απέκτησε στα 17 της χρόνια και είναι μια κούκλα!

Πάολα: Θα ντυθεί νυφούλα; Έγινε η πρόταση γάμου!

Ο δεύτερος έρωτας στη ζωή της Πάολα, ήρθε αφού πήρε διαζύγιο από τον Φώτη, μετά από καιρό. Ο έρωτας της με έναν Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ήταν θυελλώδης και ακολούθησαν πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα μαγαζία του πατέρα τους, όπου και τραγουδούσε. Εκείνη την περίοδο η Πάολα δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν θα άφηνε την Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα, μιας και η επιτυχία της ήταν αρκετά μεγάλη!

"Όσες φορές έχω ερωτευτεί, όλο αυτό λέω. Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι, γιατί τους ζω έντονα. Αλλιώς θα βαριόμουνα και δεν θα ήμουν μαζί τους.", ανέφερε η καλλιτέχνιδα! Οι δύο τους, πάντως, χώρισαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014 και για πολλούς η αφορμή γι αυτό το χωρισμό ήταν η απόφαση της Πάολας να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει εδώ την επαγγελματική της πορεία. Μια πορεία που πολύ σύντομα την έφερε στην κορυφή.

Πάολα: Έχασε το παιδί και χώρισε! Το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της σχέσης της από τον 26χρονο!

Μετά τον "βελούδινο" χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη, η δημοφιλής Πάολα είχε ρίξει όλο το βάρος της στην καλλιτεχνική της πορεία και έβλεπε τις μετοχές της να "χτυπάνε" κόκκινο, χωρίς να φαντάζεται πως ο έρωτας θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

Ο νεαρός τραγουδιστής Παναγιώτης Τσαφαράς εισέβαλε δυναμικά στη ζωή της στις αρχές του καλοκαιριού απόλυτα αποφασισμένος να τη διεκδικήσει αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό Ciao.

Ήταν δίπλα της στις ανά την Ελλάδα συναυλίες της και όσοι τους έζησαν από κοντά την είδαν όχι μόνο να ενδίδει, αλλά και να δένεται μαζί του με πάθος.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό για τις εκεί εμφανίσεις της στην Πύλη Α, ο Παναγιώτης ήταν και πάλι μαζί της στην πίστα αλλά και στη ζωή, με εκείνη να τον συστήνει θερμά στους φίλους της γράφει το ίδιο δημοσίευμα του Ciao.

"Μοιάζει πολύ ερωτευμένη με τον όμορφο νεαρό", έλεγαν άνθρωποι του περιβάλλοντος της, "και δεν χορταίνει να είναι κοντά του. Γύρισε σελίδα στη ζωή της και αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον καινούργιο έρωτα της, ενώ όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεν σταματά να αναφέρεται στον σύντροφο της και στο πάθος που βιώνει πάλι του. Δεν πιστεύαμε πως θα μπει καινούργιος έρωτας τη ζωή της, μετά το τέλος μιας σχέσης έξι ολόκληρων χρόνων, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να σε ρωτά". Οι ίδιοι άνθρωποι υποστήριξαν ότι μοιάζει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τόσο επαγγελματικά, μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, όσο και προσωπικά στο πλευρό του Παναγιώτη, που είναι μαζί τους στο "Gazi Live" από τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε και έκαναν πρεμιέρα.

Η συγκατοίκηση και η εγκυμοσύνη

Τότε άρχισαν να κυκλοφορούν και οι φήμες ότι το ζευγάρι σκεφτόταν να συγκατοικήσει. Όσοι ξέρουν καλά την Πάολα, όμως, έλεγαν από τότε ότι δεν περνάει από το μυαλό της κάτι τέτοιο, αφού θέλει να διαφυλάξει την αυτονομία της.

"Θέλει να νιώθει ελεύθερο πουλί ακόμα κι αν βρίσκεται σε σχέση", υποστήριζε ο κύκλος της και έλεγε πως "και αυτή τη φορά δεν θα παραβεί την επιθυμία της. Περνάει τέλεια με τον σύντροφο της, αλλά δεν θέλει μια σχέση με δεσμεύσεις ποπυ θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκατοίκηση" αναφέρεται στο περιοδικό Ciao.

Όλα αυτά όμως θα άλλαζαν, όταν η τραγουδίστρια έμαθε ότι ήταν έγκυος και αμέσως αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Τότε ήταν που και η συγκατοίκηση, αλλά ίσως και η επισημοποίηση της σχέσης μπήκαν στα πλάνα της.

Αλλά η εγκυμοσύνη κράτησε λίγο και τελικά το παιδί χάθηκε.

Αυτό έφερε και το χωρισμό από τον νεαρό σύντροφο της, αφού κανένας από τους δυο δεν άντεξε την πίεση όλου αυτού του γεγονότος.

Εάν αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός ή όχι, είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος.

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκε η Πάολα και της πέρασαν χειροπέδες! Καρέ-καρέ οι φωτογραφίες από τη σύλληψή της!

Μεγάλα μπλεξίματα για την τραγουδίστρια!

Η Πάολα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για συναυλία, όπου ξεσήκωσε το κοινό με την εκρηκτική της εμφάνιση!

Στις φωτογραφίες που ανέβαασε όμως στο instagram, φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι της έχουν περάσει χειροπέδες.

Φυσικά το περιστατικό είναι χιουμοριστικό, με την ίδια να το διασκεδάζει και να γράφει: «συνελήφθη για ολοσχερής καταστροφή στους χώρους όπου εμφανίστηκε στην Αμερική!»

Δείτε τις φωτογραφίες

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!