Μίκαελ Σουμάχερ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! «Δεν είναι μαζί μας...»!

Στενός φίλος του πιλότου του της F1 σπάει τη σιωπή του!

Μίκαελ Σουμάχερ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! «Δεν είναι μαζί μας...»!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο άσσος της F1 βρίσκεται με την οικογένεια του, αλλά δεν είναι μαζί μας...

Στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου πρόκειται να βγει ένα ντοκιμαντέρ με την ζωή του του πιλότου της Φόρμουλα 1, ενώ στο φεστιβάλ των Καννώ, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ.

Μικαέλ Σουμάχερ ατύχημα

Το ντοκιμαντέρ θα αφηγείται την ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ. Θα μιλά για την μεγάλη καριέρα που κατάφερε να χτίσει, για την σύζυγο του, τα παιδιά του, την ημέρα που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, αλλά και για την ζωή μετά το ατύχημα που του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Επίσης θα υπάρχουν πλάνα από τα αρχεία της οικογένειας, που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ανάμεσά τους και με τον Σουμάχερ στο σπίτι με την οικογένειά του, αλλά και πλάνα από τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων. Ωστόσο, δεν θα υπάρχουν συνεντεύξεις του ή λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, Bernie Ecclestone έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ στο τρέιλερ λέγοντας: «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Αλλά όταν γίνει καλυτερα, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις».

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Σουμάχερ!

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ Μικ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ferrari και το μέλλον του ανήκει.

Ο Μικ Σουμάχερ άλλωστε αποτελεί τον μεγαλύτερο θαυμαστή του πατέρα του.

«Το να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μένα. Είναι απλό. Για μένα το να με συγκρίνουν με τον καλύτερο οδηγό στην ιστορία της Φόρμουλα 1 είναι ο στόχος που θέλει κάποιος να πετύχει δηλώνει ο ίδιος για τη σύγκριση με τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Το επώνυμο του είναι ιδιαίτερα βαρύ. Ο Μικ δηλώνει έτοιμος να σηκώσει αυτό το φορτίο. Ήδη έχει κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 και τώρα προετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στη Φόρμουλα 2.

Μίκαελ Σουμάχερ: Η συγκλονιστική τελευταία του συνέντευξη! (Βίντεο)

Η οικογένεια Schumacher έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ ενδιαφέρον video, που αφορά στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο άτυχος Michael, δύο μήνες πριν τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 που χτύπησε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι στο τουριστικό θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, αναρρώνει στο σπίτι του στην Ελβετία, με την ενημέρωση από την πορεία αποθεραπείας του να είναι μηδαμινή.

Η οικογένεια του Γερμανού έσπασε αυτή τη σιωπή, όχι με νέα αλλά με μία συνέντευξη που έδωσε στις 30 Οκτωβρίου εκείνης της χρονιάς – δηλαδή δύο μήνες πριν το ατύχημά του. Και σε αυτή, ανοίγει την καρδιά του σχετικά με πολλά θέματα.

Απαντά σε δέκα ενδιαφέρουσες ερωτήσεις:
– Ποιος τίτλος ήταν ποιο σημαντικός για εκείνον. Ο πρώτος του το 1994 με τη Benetton ή ο πρώτος με τη Ferrari το 2000;
– Ποιος ήταν ο αντίπαλος που σεβόταν περισσότερο στα 20 και πλέον χρόνια του στη Formula 1;
– Πόσο απαιτητική είναι πραγματικά από σωματικής πλευράς η F1;
– Αν είχε κάποιο είδωλο από το σπορ όταν ήταν παιδί;


– Αν ήξερε πάντα μέσα του πως ήταν φτιαγμένος για να σπάει ρεκόρ ή αν αμφισβητούσε ποτέ τις ικανότητές του;
– Αν τελικά η F1 είναι σπορ που απαιτεί ομαδική προσπάθεια ή κρίνεται από την ικανότητα του ενός;
– Αν μπορεί να συγκρίνει τις εποχές που οδήγησε τις Benetton και Ferrari σε τίτλους, με την προσπάθεια να βοηθήσει τη Mercedes να βρει το δρόμο προς την επιτυχία;


– Αν στη συνεχή προσπάθεια να βελτιώνεται, αν αναλύει όλους τους άλλους οδηγούς ή μόνο τους καλύτερους;
– Γιατί το καρτ είναι, όπως πάντα έλεγε, η καλύτερη προετοιμασία για όλες τις μορφές αγώνων;
– Αν είναι εφικτό να φτάσει κανείς στην κορυφή, βασιζόμενος μόνο στο ταλέντο του;


Δείτε τις απαντήσεις του σπουδαίου Michael, στο video που ακολουθεί…