Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Νέο βίντεο! Η ανατριχιαστική κίνηση της Μιζεράκη που δεν έδειξαν οι κάμερες! (Βίντεο)

Ραγίζει καρδιές στιγμή που βγαίνει από την εκκλησία η σορός του!

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Νέο βίντεο! Η ανατριχιαστική κίνηση της Μιζεράκη που δεν έδειξαν οι κάμερες! (Βίντεο)

Νέο βίντεο από την κηδεία του Πάνου Ζάρλα είδε το φως, ενώ ανατριχιαστική είναι η κίνηση της Στέλλας Μιζεράκη που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Το τελευταίο αντίο στον νικητή του Power of love έγινε σε βουβό πόνο, αφού έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις των 28χρόνων.

Ο Πάνος Ζάρλας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες στην Συγγρού, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία, ενώ μέχρι και οι αστυνομικοί έκλαψαν μόλις τον αντίκρισαν στην άσφαλτο.

Στην κηδεία του τραγική φιγούρα ήταν η Στέλλα Μιζεράκη, η πρώην σύντροφό τους, η οποία ανατρίχιασε, όταν τον αποχαιρέτησε αφήνοντας ένα τριαντάφυλλο πάνω στον τάφο του, κάτι που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Πάνος Ζάρλας: Νέο ξέσπασμα από τον αδερφό του μετά την κηδεία! «Τώρα που τον έθαψα επιτρέπεται;»

Ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος, ξέσπασε με νέο του μήνυμα στο instagram μετά την κηδεία!

Είχε συμβεί το ίδιο πριν λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα κάποια στόρι του Αλέξανδρου έγιναν αφορμή για να δεχθεί αρνητικά σχόλια.

Τώρα, ο αδερφός του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, έκανε νέα ανάρτηση στο instagram: «Ευτυχώς τώρα που έθαψα τον αδερφό μου επιτρέπεται να ανεβάσω κανένα στόρι».

 Πάνος Ζάρλας: Νέο ξέσπασμα από τον αδερφό του μετά την κηδεία! «Τώρα που τον έθαψα επιτρέπεται;»

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Μαυροφορούσα η μητέρα του στην εκκλησία! Δεν άφησε λεπτό από τα χέρια της την... (Βίντεο)

Ανατριχιάζει η μαυροφορούσα εικόνα της μητέρας του Πάνου Ζάρλα στην εκκλησία που τελέστηκε η κηδεία του. Η κυρία Στέλλα, δεν άφησε λεπτό από τα χέρια της την φωτογραφία του.

Ο νικητής του Power of love, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν όπως είπε ο πατριός του δεν κατάφερε να κρατήσει την μηχανή στην στροφή και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Στα πλάνα που έδειξε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά της την εικόνα του γιου της, αφού μέχρι και το τελευταίο δεν μπόρεσε να πιστέψει ότι τον έχασε.

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Συντετριμμένοι οι φίλοι του επέστρεψαν στην Αθήνα! (Βίντεο)

Συντετριμμένοι γύρισαν από τη Μυτιλήνη οι φίλοι και πρώην συμπαίκτες του Πάνου Ζάρλα, στην Αθήνα μετά την κηδεία του.

Μη μπορώντας να μιλήσουν, ευγενικοί στις κάμερες είπαν ότι δεν θα ήθελα να κάνουν κάποια δήλωση.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», συνάντησε στον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, τον Παναγιώτη Θεόφιλο και άλλους συμπαίκτες του.

Ήταν πολύ δύσκολη μέρα… Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά!», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και έφυγε, έχοντας στο πρόσωπο του χαραγμένη τη θλίψη της απώλειας του καλού του φίλου, αφού είχαν πει να συναντηθούν, κάτι που δεν έγινε ποτέ.