Στράτος Τζώρτζογλου: Τα πρώτα πλάνα από το εκκλησάκι του γάμου του με την Σ. Μαριόλα!

Μετράει αντίστροφα για την μεγάλη στιγμή!

Στράτος Τζώρτζογλου: Τα πρώτα πλάνα από το εκκλησάκι του γάμου του με την Σ. Μαριόλα!

O Στράτος Τζώρτζογλου μας έδειξε όλο χαρά τα πρώτα πλάνα από το εκκλησάκι του γάμου του με την Σ. Μαριόλα! Το ζευγάρι βρίσκεται από χτες στο Ακρωτήρι Χανίων και ετοιμάζεται για την πιο συγκινητική στιγμή της ζωής του.

Οι μελλόνυμφοι αφού πήραν την ευχή του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου αλλά και της κυρίας Ευτυχίας, μαμάς του ηθοποιού έφυγαν για την Κρήτη!

Οι δυο τους, βρέθηκαν στο γραφικό εκκλησάκι όπου το Σάββατο θα γίνει ο γάμος τους και ο Στράτος μας έδειξε τον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης. «Πρόκειται για ένα μικρό εκκλησάκι» είπε Σοφία στα βίντεο του Instagram, «οπότε ο γάμος μας θα γίνει έξω»

Δείτε τα πλάνα:

Στράτος Τζώρτζογλου: Βούρκωσε μπροστά στην κάμερα! Ο θάνατος που τον άφησε άφωνο! (Βίντεο)

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στην εκπομπή του OpenTV «Έλα χαμογέλα» και βούρκωσε μπροστά στην κάμερα, για τον θάνατο που τον άφησε άφωνο.

Συγκλονισμένος ο ηθοποιός.

Όπως ήταν φυσικό ο Τζώρτζογλου μίλησε για τον Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος την Πέμπτη έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή: «Με τον Κώστα είχαμε κάνει μαζί σίριαλ, την «Ιδιαιτέρα για κλάματα», και ήταν ένα σπάνιο πλάσμα. Γενναιόδωρο, χαμογελαστό, θετικός, ηθοποιάρα. Με άφησε άφωνο. Μερικές φορές λες «γιατί ρε γαμώτο;». Ο Κώστας πίστευε πολύ στον Θεό» είπε αρχικά. Στη συνέχεια, έστειλε ένα φιλί και έχοντας βουρκώσει, είπε το δικό του «αντίο» στον Κώστα Ευριπιώτη. «Σε αγαπάω Κώστα!».

Όσο για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, είπε: «Έφυγε με τη μηχανή. Λες άντε γεια ρε παιδιά. Σου δίνουν ένα μάθημα. Δεν ξέρεις για πόσο καιρό θα ζήσεις, αλλά ζήσε με αγάπη».

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Δείτε τον...

Ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ευχήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στοInstagram στον γιο του ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα.

Το μήνυμά του συνοδεύτηκε κι από μία κοινή τους φωτογραφία.

Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος ευχήθηκε στον γιο του Αλκιβιάδη, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον γάμο του με την ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου. Ο Έλληνας ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χαμόγελα πάνω στην Brooklyn Bridge με τον γιο μου @alkiviadistz@stratos_tzortzoglou #brooklynbridge,αφιερωμένη για την σημερινή μέρα που ξεκινάει μια νέα φάση στην ζωή του».

Ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου μένει στην Αμερική, αλλά ο πατέρας του τον συμβουλεύει συνεχώς για τα επόμενα βήματά του.

Αυτήν την περίοδο ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Σοφία Μαριόλα, ενώ πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Αnt1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Δείτε την εικόνα:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο γιος του Αλκιβιάδης