Στέλλα Νικολάου: Ραγίζει καρδιές η μαμά του Ζάρλα! «Νόμιζα ότι φορούσε κράνος! Του είπα...»

Έσπασε τη σιωπή της!

Στέλλα Νικολάου: Ραγίζει καρδιές η μαμά του Ζάρλα! «Νόμιζα ότι φορούσε κράνος! Του είπα...»

Ραγίζει καρδιές η Στέλλα Νικολάου, η μαμά του Πάνου Ζάρλα! «Νόμιζα ότι φορούσε κράνος! Του είπα...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Η ίδια, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τηλεφωνικά και συγκίνησε τους πάντες με τα λεγόμενά της!

«Μέχρι τις 12 γιορτάσαμε με την παρέα, αυτοί που είχαμε προγραμματίσει να του κάνουμε την έκπληξη. Ήρθε, γελάσαμε, ήταν πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτησε για να πάει να βρει τους φίλους του που είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 2.30 που έγινε το συμβάν. Δε μπορώ να γνωρίζω, δεν ήμουν μαζί του. Είχα την εντύπωση πως φόραγε κράνος. Δυστυχώς δεν φόραγε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, πάντα κυκλοφορούσε με κράνος. Να σας πως όμως πως δεν έχει σημασία, η ταχύτητα που είχε ήταν τέτοια που δεν θα σωνόταν ούτε με το κράνος» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα. Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και ένα πρόσφατο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο:

Κηδεία Πάνου Ζάρλα: Νέο βίντεο! Η ανατριχιαστική κίνηση της Μιζεράκη που δεν έδειξαν οι κάμερες! (Βίντεο)

Νέο βίντεο από την κηδεία του Πάνου Ζάρλα είδε το φως, ενώ ανατριχιαστική είναι η κίνηση της Στέλλας Μιζεράκη που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Το τελευταίο αντίο στον νικητή του Power of love έγινε σε βουβό πόνο, αφού έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις των 28χρόνων.

Ο Πάνος Ζάρλας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες στην Συγγρού, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία, ενώ μέχρι και οι αστυνομικοί έκλαψαν μόλις τον αντίκρισαν στην άσφαλτο.

Στην κηδεία του τραγική φιγούρα ήταν η Στέλλα Μιζεράκη, η πρώην σύντροφό τους, η οποία ανατρίχιασε, όταν τον αποχαιρέτησε αφήνοντας ένα τριαντάφυλλο πάνω στον τάφο του, κάτι που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Πάνος Ζάρλας: Νέο ξέσπασμα από τον αδερφό του μετά την κηδεία! «Τώρα που τον έθαψα επιτρέπεται;»

Ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος, ξέσπασε με νέο του μήνυμα στο instagram μετά την κηδεία!

Είχε συμβεί το ίδιο πριν λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα κάποια στόρι του Αλέξανδρου έγιναν αφορμή για να δεχθεί αρνητικά σχόλια.

Τώρα, ο αδερφός του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, έκανε νέα ανάρτηση στο instagram: «Ευτυχώς τώρα που έθαψα τον αδερφό μου επιτρέπεται να ανεβάσω κανένα στόρι».

 Πάνος Ζάρλας: Νέο ξέσπασμα από τον αδερφό του μετά την κηδεία! «Τώρα που τον έθαψα επιτρέπεται;»