GNTM: Δεν θα πιστεύετε ποια έκοψαν στo casting για να πάρουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! (Βίντεο)

Έκανε την αποκάλυψη!

GNTM: Δεν θα πιστεύετε ποια έκοψαν στo casting για να πάρουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! (Βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άφησε το στίγμα της στο GNTM, ωστόσο δεν θα πιστεύετε ποια είχαν «κόψει» στο casting για τη θέση της κριτικής επιτροπής!

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2 Night Show».

Ο λόγος για την Έλανα Γαλύφα, η οποία μεταξύ άλλων είπε: «Είχα κάνει κάστινγκ για να πάρω τη θέση ενός από τους κριτές. Όταν πήγα εκεί να κάνω το κάστινγκ, βρέθηκα μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ δεν την γνώριζα την κοπέλα γιατί ήταν και στο εξωτερικό. Ήταν πολύ χαμηλοβλεπούσα, δεν μίλαγε πάρα πολύ. Την ρώτησα πως τη λένε, μου λέει Ηλιάνα, της λέω χάρηκα, Έλενα. Δεν μου μίλαγε. Της λέω είσαι για τα μοντέλα που θα κριτικάρουν; Όχι, μου λέει, είμαι για την κριτική επιτροπή. Της λέω οκ, δεν μου μίλαγε. Την ρώτησα τι ζώδιο είναι, πώς περνάει, και μου απαντούσε μονολεκτικά. Και λέω από μέσα μου, εντάξει, αυτή την έχω. Και τελικά πήραν την Ηλιάνα, η οποία ήταν εξαιρετική».

Δείτε το βίντεο

GNTM: Πασίγνωστο μοντέλο θέλει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου! (Βίντεο)

Πασίγνωστο μοντέλο δήλωσε πως θέλει τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου στο GNTM!

Το είπε ανοιχτά!

Ο λόγος για τη Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Η Δούνια απάντησε με ειλικρίνεια, λέγοντας: «Μόνο τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου θα ήθελα. Δεν μου αρέσει η θέση του κριτή». Δείτε την ταυτότητα της Έλενας Χριστοπούλου!

Δείτε το βίντεο

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αδειάζει δημόσια την Έλενα Χριστοπούλου - Η κίνηση που έκανε πίσω από την πλάτη της και την εξόργισε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την αποκάλυψη για την Έλενα Χριστοπούλου, αδειάζοντάς την κανονικά! Ποια ήταν η κίνηση που έκανε πίσω από την πλάτη της και την εξόργισε; Όλα όσα είπε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha «Happy Day».

Τρομερές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το πώς θα εμφανιστεί στα Madwalk, αλλά και το παρασκήνιο με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν είπα εγώ το ναι στην πρόταση για την παρουσίαση των Μadwalk, εμένα μου ανακοινώθηκε. Συμφώνησε η Έλενα Χριστοπούλου. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στα ρούχα μου, αλλά όχι τόσες ώστε να γίνουν κουραστικές. Μερικές αλλαγές ίσα ίσα για να έχουμε λίγο ενδιαφέρον, να είναι λίγο πιο πικάντικες οι εμφανίσεις. Να μην είναι ίδιο και μονότονο», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H αποκάλυψη για την εμφάνισή της στα Madwalk! «Θα είμαι... πικάντικη!»