Η τρυφερή φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου με τον γιο της!

Έχει γενέθλια ο μικρός Αλκαίος

Η τρυφερή φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου με τον γιο της!

Η Ευγενία Μανωλίδου γιόρτασε σήμερα τα γενέθλια του γιού της, Αλκαίο, και φρόντισε να ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram.

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι γνωστό πως είναι μια πολύ γλυκιά και τρυφερή μανούλα και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη και τα παιδιά τους, καθώς αυτό είναι και το μυστικό που τους κάνεις μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο μικρός Αλκαίος έκλεισε τα πέντε και η μαμά του θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της και να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

«Ο γλυκός μικρός μου πρίγκιπας», έγραψε στο στιγμιότυπο και τα likes έπεσαν «βροχή». Aν και η Ευγενία Μανωλίδου είναι αρκετά απασχολημένη, καθώς ασχολείται καθημερινά με τα παιδικά τμήματα της Ελληνικής Αγωγής, καθώς επιβλέπει όλα τα μαθήματα αλλά και τις δραστηριότητες που προσφέρουν στα παιδιά, πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει στιγμές τόσο με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη όσο και με τα παιδάκια τους.

Μανωλίδου και Αλκαίος

Ευγενία Μανωλίδου: Το δημόσιο παράπονο! "Νιώθω ότι εδώ δεν με θέλουν..." (βίντεο)

Η Ευγενία Μανωλίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στο "Happy Day" την Παρασκευή, μιλώντας για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με την μουσική, αλλά και το πως νιώθει εδώ στην Ελλάδα.

Η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη, εξέφρασε το δικό της παράπονο για το πως την αντιμετωπίζουν εδώ στην Ελλάδα, λέγοντας:

" Έχω την ευκαιρία δόξα το θεό να ταξιδεύω αρκετά, και πλέον κάνω μουσική μόνο στην Αμερική. Νιώθω ότι δεν με θέλουν, δεν με θέλουν μουσικά. Είτε λόγω της πολιτικής, είτε μουσικά.. δεν ξέρω.. κάποιος θα φέρει κάποια αντίρρηση λόγω της πολιτικής".

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο

O Άδωνις Γεωργιάδης απαντάει για την πτώση της Μανωλίδου από την Τριήρη!

Η Ευγενία Μανωλίδου, χθες είχε ένα ατυχηματάκι!

Η παρουσιάστρια πήγε επίσκεψη στην Τριήρη Ολυμπιάς αλλά έπεσε στην.... θάλασσα!

Στην προσπάθεια της να προστατεύσει τους παρευρισκόμενους στο ιστορικό πλοίο ώστε να μην υπερβούν τη ζώνη ασφαλείας στην προβλήτα, κατέληξε στη... θάλασσα!

Τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού κινητοποιήθηκαν άμεσα για να τη βγάλουν από τον νερό!

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία, μέσα από ανάρτηση στον λογαριασμό της, όπου έγραψε:

"Νενικήκαμεν!" έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου για να συνοδεύσει τις φωτογραφίες που δημοσίευσε!

Πολλά και ποικιλόμορφα ήταν τα σχόλια που δέχτηκε η Ευγενία Μανωλίδου, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να δίνει την δική του απάντηση μέσα από το Twitter!

"Λυπούμαι για την κακία. Η δικαίωση μου από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες πέρασε στα ψιλά, το ατύχημα της Ευγενίας από την προβλήτα, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό, στην προσπάθεια της να προστατεύσει ένα παιδί, σχολιάστηκε με κακία και με μία περσινή φωτό άσχετη με το ατύχημα"