Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έπαιζα με κούκλες! Οι αγαπημένες μου ήταν η Bibibo και η Barbie»!

Εξομολογείται για πρώτη φορά

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έπαιζα με κούκλες! Οι αγαπημένες μου ήταν η Bibibo και η Barbie»!

Γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε κάτι για πρώτη φορά. Μας εξέπληξε και μας έκανε να γελάσουμε λίγο - μπορεί και πολύ- με την περίεργη παλιά συνήθειά του. Συγκεκριμένα είπε «Έπαιζα με κούκλες! Οι αγαπημένες μου ήταν η Bibibo και η Barbie»!

Για ποιον πολύ γνωστό ηθοποιό μιλάμε;

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη που είχαμε δει και στο Survivor μίλησε για την αγαπημένη του παιδική ασχολία.

«Κάνω παρά πολύ παρέα με γυναίκες. Έκανα από μικρό παιδί παρέα ,με γυναίκες. Είμαι από τα παιδιά που μεγάλωσα παίζοντας λάστιχο με την ξαδερφούλα μου την Έλενα και με άλλες κοπέλες γιατί τα αγόρια ήταν πολύ μάτσο για όλη αυτή την διαδικασία. Δεν ήμουν κάλος στην μπάλα, στο ποδόσφαιρο και επίσης αυτό θα το πω για πρώτη φορά, έπαιζα και με κούκλες με την ξαδέρφη μου την Έλενα. Ενώ τα αλλά παιδιά έπαιζαν με στρατιωτάκια, εμένα μου άρεσε να παίζω με κούκλες! Οι αγαπημένες μου ήταν η Bibibo και η Barbie! Δεν είχα χρήματα να πάρω την κανονική και υπήρχαν κάτι χάρτινες.»

Γιώργος Χρανιώτης: Ραγίζει καρδιές ο ηθοποιός! «Ήμουν εκεί και της κρατούσα το χέρι»!

Ραγίζει καρδιές ο ηθοποιό, Γιώργος Χρανιώτης με το βίντεο του και το μακροσκελές κείμενο που συγκινεί.

Πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Αλεξάνδρας, μαζί με την γυναίκα του η οποία ήθελε να γίνει «Ραπουνζέλ».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στο City Link για το Make a wishg, o Γιώργος Χρανιώτης συνόδεψε την μικρή Αλεξάνδρα σε ένα διαφορετικό αλλά υπέροχο και όλο νοήμα catwalk!

«Εχτές είχα την τιμή να συνοδέψω στο catwalk!!!! δυο υπέροχες πριγκίπισσες. Η μια είναι η γυναίκα μου και η άλλη η μικρή Αλεξάνδρα που πριν από ένα περίπου χρόνο ,είχα πραγματοποιήσει την ευχή της. Η Αλεξάνδρα που θυμίζει σε όλους μας την πραγματική σημασία της λέξης δύναμη, την πραγματική σημασία επίσης της αγάπης και της πίστης.

Η Αλεξάνδρα που μεγαλώνει υπέροχα και ζει την ζωή της με θάρρος και ψυχή. Η Αλεξάνδρα που συγκινεί και δίνει μαθήματα θάρρους και δύναμης σε όλους μας.Ηταν υπέροχη βραδιά εχτές και εγώ ομολογώ ότι αισθάνθηκα ατόφια ευτυχία για έναν απλούστατο λόγο. Γιατι ήμουν εκεί και της κρατούσα το χερι. Και το χερι της ήταν ζεστό και τρυφερό απ αυτήν την μοναδική ένταση και συγκίνηση του χώρου .Ευχαριστιες πολλές για αυτή την ατμόσφαιρα που όλοι μας, εσεις και μεις, δημιουργήσαμε για αυτό το σπάνιο πανέμορφο πλάσμα.

Ευχαριστω το @makeawish.greece που μου κανε την τιμή να συνοδέψω αυτές τις γυναίκες κι ευχαριστώ όλους εσάς που προσφέρετε απλόχερα αυτό που έχετε. Τον κόπο σας και τον χρονο σας. Και κάπως ετσι ο κόσμος κι αυτός ο πλανήτης ,περιστρέφεται με περισσότερη καλοσύνη κι αξιοπρέπεια.

video by mrs @evridiki_valavani.And last but not least, @elenakourkoula (μητέρα της Αλεξάνδρας και ηρωίδα της ζωής) να ξέρεις ,ότι κάνεις υπέροχα την δουλειά σου. Υπέροχη στον ρόλο της μητέρας. Τέλος πάμπολλες ευχαριστίες στους εθελοντές που μας τίμησαν. Μπράβο...»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εχτές είχα την τιμή να συνοδέψω στο catwalk!!!! δυο υπέροχες πριγκίπισσες.Η μια είναι η γυναίκα μου και η άλλη η μικρή Αλεξάνδρα που πριν από ένα περίπου χρονο ,είχα πραγματοποιήσει την ευχή της.Η Αλεξάνδρα που θυμίζει σε όλους μας την πραγματική σημασία της λέξης δύναμη,την πραγματική σημασία επίσης της αγάπης και της πίστης.Η Αλεξάνδρα που μεγαλώνει υπέροχα και ζει την ζωη της με θάρρος και ψυχή.Η Αλεξάνδρα που συγκινεί και δίνει μαθήματα θάρρους και δύναμης σε όλους μας.Ηταν υπεροχη βραδιά εχτές και εγω ομολογώ ότι αισθάνθηκα ατόφια ευτυχία για έναν απλούστατο λογο.Γιατι ήμουν εκεί και της κρατούσα το χερι.Και το χερι της ήταν ζεστό και τρυφερό απ αυτήν την μοναδική ένταση και συγκίνηση του χώρου.Ευχαριστιες πολλές για αυτή την ατμόσφαιρα που όλοι μας,εσεις και μεις,δημιουργήσαμε για αυτό το σπάνιο πανέμορφο πλάσμα.Ευχαριστω το @makeawish.greece που μου κανε την τιμή να συνοδέψω αυτές τις γυναίκες κι ευχαριστω όλους εσάς που προσφέρετε απλόχερα αυτό που έχετε.Τον κόπο σας και τον χρονο σας.Και κάπως ετσι ο κόσμος κι αυτός ο πλανήτης ,περιστρέφεται με περισσότερη καλοσύνη κι αξιοπρέπεια.video by mrs @evridiki_valavani.And last but not least, @elenakourkoula (μητέρα της Αλεξάνδρας και ηρωίδα της ζωής) να ξέρεις ,ότι κάνεις υπέροχα την δουλειά σου.Υπέροχη στον ρόλο της μητέρας.Τέλος πάμπολλες ευχαριστίες στους εθελοντές που μας τίμησαν.Μπράβο...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις