Καταγγελία βόμβα για κριτή του My Style Rocks: «Μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου»!

Τους έκαψε κανονικά η....

Καταγγελία βόμβα για κριτή του My Style Rocks: «Μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου»!

Μια καταγγελία βόμβα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, για κριτή του My Style Rocks: «Μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου» τόνισε διαγωνιζόμενη και μας άφησε άφωνους!

«Θα ξαναέκανα το My Style Rocks. Υπήρχαν κορίτσια που είχα στυλίστες. Φυσικά και υπήρχαν πράγματα που δεν βλέπατε. Υπήρχαν παρασκήνια. Όταν είσαι σε ένα δωμάτιο και ετοιμάζονται 10-12 κοπέλες, μπορείς να τσακωθείς για την κομμώτρια ή να τσακωθείς για την make up artist. Κάποιες τσακωνόντουσαν για τη βαθμολογία. Δεν είδατε σίγουρα πράγματα που κόπηκαν από εμένα.

Φόραγα μια φούστα και από κάτω ένα παντελόνι και κάποιος από τους κριτές μου είπε να κατεβάσω το παντελόνι μου. Εγώ προσβλήθηκα, είπα ότι δεν θέλω να κατεβάσω το παντελόνι μου και ήρθαμε στα λόγια. Μου είπε ότι είμαι απότομη και του εξήγησα ότι αυτό συμβαίνει γιατί δεν χρειάζεται να σας πω πέντε φορές ότι δεν θέλω να κατεβάσω το παντελόνι μου», ανέφερε η Τζίνα Δημητρακοπούλου στο Πρωινό!

Καταγγελία βόμβα για κριτή του My Style Rocks από την Τζίνα Δημητρακοπούλου

Σοκ: Τροχαίο στην παραλιακή για την Ραμόνα Βλαντή!

Τροχαίο ατύχημα για τη νικήτρια του My Style Rocks Ραμόνα Βλαντή στην παραλιακή!

Συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου!

Η Ραμόνα Βλαντή τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασε δύσκολες ώρες, όταν και επέστρεφε από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Η νικήτρια του περσινού My Style Rocks τράκαρε με το αυτοκίνητό της στην παραλιακή, στο ύψος της οδού Π. Τσαλδάρη, με μπροστινό όχημα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από το τροχαίο! Το τελευταίο διάστημα πάντως η Ραμόνα είχε γίνει έξαλλη...

Αποκλειστικό: "Ποιο My Style Rocks"; Αυτό είναι το νέο ριάλιτι μόδας που θα τα "διαλύσει" όλα!

Αποκλειστικό φωτιά έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Αυτό είναι το νέο ριάλιτι μόδας που θα τα "διαλύσει" όλα στην ελληνική τηλεόραση! Ποιο My Style Rocks;

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω τις νέες πληροφορίες που έμαθα!

Σύμφωνα με τις πηγές μου, που είναι έγκυρες φουλ κι έχει αποδειχθεί το OPΕΝ εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός καθημερινού ριάλιτι που ονομάζεται "Δικαστήριο μόδας"!

Το ριάλιτι αυτό βασίζεται σε ένα ξένο φορμάτ που θυμίζει λίγο το My Style Rocks και το Shopping star!

Όπως έμαθα και σας μεταφέρω στο Vanda's, θα έρθει στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν και θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη μετά ακριβώς από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινα, "Για την παρέα"!

Το ποιος θα αναλάβει την θέση του παρουσιαστή παραμένει άγνωστο αν και... έχω κάποιες πρώτες πληροφορίες!

Θα μοιραστώ όμως τα πάντα μαζί σας όταν είναι 100% έγκυρο! Μέχρι τότε, κρατάτε μυστικό;