Ιρίνα Σάικ: Της έδωσε τις βαλίτσες στο χέρι ο Μπράντλεϊ Κούπερ!

Την έπιασαν οι παπαράτσι στα πράσα!

Ιρίνα Σάικ: Της έδωσε τις βαλίτσες στο χέρι ο Μπράντλεϊ Κούπερ!

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της Ιρίνα Σάικ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ που έσκασε σαν βόμβα στην showbiz, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Της έδωσε τις βαλίτσες στο χέρι κυριολεκτικά!

Την έπιασαν οι παπαράτσι στα πράσα...

Λίγες ώρες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου να αποχωρεί από το σπίτι που μοιράζεται με τον Bradley με βαλίτσες. Φήμες λένε ότι έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι τους, καθώς η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή. Όπως αναφέρει πηγή στη The Sun: «Δεν είναι καλά στη σχέση τους εδώ και κάποιους μήνες και η Irina αποφάσισε ότι ίσως είναι καλύτερο να μετακομίσει στο δικό της σπίτι».

Αν πιστεύετε ότι έφυγε για το σπίτι της κλαμένη γελιέστε! Αργότερα, οι paparazzi την εντόπισαν να κατευθύνεται σε ινστιτούτο ομορφιάς όπου απόλαυσε μανικιούρ- πεντικιούρ και έδειχνε απολύτως ευδιάθετη.

Ιρίνα Σάικ

Ιρίνα Σάικ

Ιρίνα μανικιουρ

Ιρίνα πεντικιουρ

Χωρισμός βόμβα στη showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα!

Είναι επίσημο! Έσκασε χωρισμός βόμβα στην showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσαν όλα μετά από 4 χρόνια σχέσης!

Εδώ και αρκετούς μήνες οι φήμες οργιάζουν...

Είχε ακουστεί εδώ και καιρό ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από την σχέση του Bradley Cooper και της Irina Shayk και από ότι φαίνεται είχαν δίκιο. Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την έντονη χημεία, που είχε με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «A star is born», Lady Gaga. Ειδικά μετά την εμφάνιση τους στη σκηνή των Oscars όλοι σχολίαζαν πως έλξη ανάμεσα τους είναι προφανής.

Η αλήθεια είναι όμως πως σύμφωνα με τις πηγές ο χωρισμός του φανταχτερού ζευγαριού δεν έχει να κάνει με την τραγουδίστρια. Ο 44χρονος ηθοποιός και το 33χρονο μοντέλο αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους και τώρα προσπαθούν να βρουν τον ηπιότερο τρόπο για να έχουν την κοινή επιμέλεια της 2χρονης κόρης τους Lea De Seine.

ζευγάρι