Φίλιππος Αρβανίτης: Τα απίστευτα καρφιά για το Power of love! Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του;

Τους έδωσε στεγνά!

Φίλιππος Αρβανίτης: Τα απίστευτα καρφιά για το Power of love! Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του;

Απίστευτα καρφιά προς το Power of love πέταξε ο Φίλιππος Αρβανίτης θέλοντας να αποκαλύψει τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Κατερίνα Σαββοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι λόγω ενός προβλήματος υγείας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η πρώην συμπαίκτρια της, Έλενα Πολυχρονοπούλου, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγεία της. Όπως είπε η παραγωγή το γνώριζε και αδιαφορούσε.

Με αφορμή τις δηλώσεις της ο Φίλιππος Αρβανίτης, του ριάλιτι της αγάπης πέταξε τα καρφιά του Instagram στην παραγωγή για το συμβόλαιο του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Από τα τέλη Γενάρη θέλω το συμβόλαιο. Απάντηση παραγωγής: Είναι στην Αθήνα. Φίλιππος κατόπιν συνεννόησης με την παραγωγή αποχώρησε και βρέθηκε στην Αθήνα: Θέλω το συμβόλαιο. Παραγωγή: Είναι στην Τουρκία».

Power of Love: Σε κρίσιμη κατάσταση η Κατερίνα! Ρεπορτάζ μέσα από το νοσοκομείο!

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση είναι η Κατερίνα από το Power of Love και έχω όλο το ρεπορτάζ μέσα από το νοσοκομείο!

H ίδια, μεταφέρθηκε χτες σε πολύ άσχημη κατάσταση σε δημόσιο νοσοκομείο και η υγεία της κρέμεται από μια κλωστή! Άλλωστε, οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε χτες στo Youweekly.gr μαρτυρούν ότι η Κατερίνα παλεύει κυριολεκτικά με τους οξύτατους πόνους και τον χρόνο.

Πηγή μέσα από το νοσοκομείο μετέφερε στο Vanda's blog του Youweekly.gr όλες τις εξελίξεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! H Kατερίνα δεν έμεινε χτες στο νοσοκομείο και αποχώρησε αργά το βράδυ για το σπίτι της! Μάλιστα οι γιατροί ήταν εκείνοι που της συνέστησαν να μην μείνει μέσα μιας και υπήρχε κίνδυνος ενδονοσοκομειακής λοίμωξης.

Έτσι, η παίκτρια του Power of love πήρε ημερομηνία και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες.

Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στην περιγεννητική περιοχή της και έχει επιδεινωθεί αρκετά, αφού η ίδια άργησε να πάει σε γιατρό!

Αξιοσημείωτο είναι δε το ότι, σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog του Youweekly.gr, από το αίμα που έχει χάσει αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με ζαλάδες και λιποθυμίες. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και θα δείξουν πολλά! Εμείς να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στην όμορφη Κατερίνα!

Power of love: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίκτρια! Τι συνέβη;

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε παίκτρια του Power of Love και σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι συνέβη!

Μάλιστα η ίδια, μεταφέρεται αυτή την ώρα σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας, αφού το πρόβλημα υγείας της είναι αρκετά σοβαρό!

Η ξανθιά παίκτρια του «Power of Love 2» αποχώρησε από το παιχνίδι οριστικά, αφού ο αιματοκρίτης της έπεσε πολύ χαμηλά και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε κέντρο υγείας....

Ο λόγος λοιπόν, για την Κατερίνα Σαββοπούλου! Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για την όμορφη Κατερίνα, μιας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος.

undefined

Ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση! Έχετε δει και αυτό; Power of love: Πανικός στο παιχνίδι! Άσχημος τσακωμός και σκληρά λόγια μπροστά στις κάμερες! (Βίντεο)