Μανώλης Σαρρής: Που βρίσκεται ο νικητής του MasterChef;

Τι κάνει ένα μήνα μετά τον τελικό;

Μανώλης Σαρρής: Που βρίσκεται ο νικητής του MasterChef;

Που βρίσκεται σήμερα ο Μανώλης Σαρρής, ο νικητής του MasterChef, που κέρδισε τις 500.000 ευρώ;

Ο σεφ, είναι ενεργός χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του με τους followers του.

O Μανώλης, ο οποίος πριν το παιχνίδι έμενε μόνιμα στο Αμστερνταμ, μπορεί να έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να γυρίσει μόνιμα πίσω, ωστόσο θέλησε να επισκεφθεί τους φίλους του.

Στα instastory του μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι του.

Master Chef: Πόσα χρήματα θα βάλει στην τσέπη του ο Μανώλης για τη νίκη και γιατί δεν τα έχει πάρει ακόμα;

Πόσα χρήματα θα βάλει στην τσέπη του ο Μανώλης, για τη νίκη του στο Master Chef και κυρίως.... γιατί δεν τα έχει πάρει ακόμα; Αποκάλυψη τώρα στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Όλοι είδαμε τον μεγάλο τελικό, και εμείς μάλιστα ήμασταν εκεί με αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Σπυριδούλα αλλά και φωτογραφίες, όμως κανείς δεν παρατήρησε μια μεγάλη διαφορά φέτος, συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές:

Φέτος είναι η πρώτη φορά που ο μεγάλος νικητής κράτησε στα χέρια του ένα γλυπτό με το αρχικό «Μ». Τις προηγούμενες χρονιές δεν υπήρξε κάτι ανάλογο, παρά μόνο η επιταγή και μία ποδιά με το όνομα του νικητή, ο οποίος διατηρεί ετήσιο συμβόλαιο με το κανάλι.

Master Chef Tελικός: Μανώλης και Σπυριδούλα αποκλειστικά στο Youweekly.gr! Τα λόγια μετά το φινάλε...

Ο Μανώλης επίσης, πήρε στα χέρια του μεν την επιταγή αλλά τα χρήματα..... θα αργήσει να τα δει ακόμα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog και του Υοuweekly.gr, τα 50.000 ευρώ (ναι, ναι, τόσα πήρε από τη νίκη του στο Master Chef) θα μπουν στον τραπεζικό του λογαριασμό 6 μήνες ακριβώς μετά τη νίκη του και όχι νωρίτερα!

Ο λόγος είναι ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι σε τηλεπαιχνίδια, παραλαμβάνουν το ποσό στο συγκεκριμένο διάστημα, αφού έτσι ορίζει το συμβόλαιό τους!

Master Chef Tελικός: Μανώλης και Σπυριδούλα αποκλειστικά στο Youweekly.gr! Τα λόγια μετά το φινάλε...

Λίγο μετά τον τελικό του Master Chef, ο Μανώλης και η Σπυριδούλα μίλησαν αποκλειστικά στο Youweekly.gr! Οι πρώτες δηλώσεις τους!

Ο Μανώλης, φανερά ευτυχισμένος μετά τη νίκη του, δεν δίστασε να αποκαλύψει τα πάντα στο Youweekly.gr! «Είμαι πολύ ευτυχισμένος! Δεν το περίμενα..... νόμιζα ότι το να μην βγάλω πιάτο θα μου κόστιζε πολύ!»

Η Σπυριδούλα, από την μεριά της μας τόνισε: «Δεν στεναχωρέθηκα που δεν κέρδισα.... εγώ αυτό που ήθελα το πέτυχα! Ήθελα να δείξω τις ικανότητές μου! Από εκεί και πέρα, όλα είναι ένα παιχνίδι»!

Master Chef: Έστησαν τον τελικό Μανώλης και Σπυριδούλα; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

Ο Μανώλης και η Σπυριδούλα έστησαν τον τελικό του Master Chef για να μοιραστούν τα χρήματα;

Τι ισχύει;

Ο Μάνωλης βρέθηκε στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο Star και απάντησε σε tweet τηλεθεατών.

Ένα απ΄αυτά του έλεγε πως έστησαν τον τελικό, καθώς είχαν συμφωνήσει να μοιραστούν τα χρήματα.

Όμως ο Μανώλης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας: «Σπυριδούλα και Μάνος δεν είχαν κάνει ποτέ καμία συμφωνία. Η Σπυριδούλα ήθελε τα λεφτά διακαώς, δεν πρόκειται ποτέ να έκανε μια τέτοια συμφωνία μαζί μου και ούτε εγώ θα το δεχόμουν και ούτε εγώ θα έκανα τέτοια συμφωνία μαζί της».