Γνωστός Έλληνας χώρισε για φορολογικούς λόγους! «Τρομοκρατήθηκα και πήγα...»!

Απίστευτη αποκάλυψη!

Γνωστός Έλληνας χώρισε για φορολογικούς λόγους! «Τρομοκρατήθηκα και πήγα...»!

Σε συνέντευξη του γνωστός Έλληνας αποκάλυψε πως χώρισε με τη σύζυγό του για φορολογικούς λόγος.

Η αποκάλυψη του μας σόκαρε.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη ο Όμηρος Ευστρατιάδης, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε κάνει αίτηση διαζυγίου για φορολογικούς λόγους.

Σας ενόχλησαν οι φήμες που ήθελαν να είστε σε διάσταση με τη σύζυγό σας;

Με τη γυναίκα μου, την Πόπη, τα πάμε πολύ καλά, ποια διάσταση; Είναι ηλίθιο το κράτος, γιατί είχα κάποια περιουσία που είχα μεταβιβάσει από το 1999 στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και ξαφνικά ακούω ότι επειδή δε βρήκαν να πάρουν από μένα, αυτά τα ζώα που κυβερνάνε, θα τα πάρουν από εκείνη.

Τότε τρομοκρατήθηκα και πήγα κι έκανα αίτηση διαζυγίου, να χωρίσω, να μην τα πάρουν από τη γυναίκα μου. Τώρα το κατάργησαν αυτό, θα γίνονται ξεχωριστά οι δηλώσεις στην εφορία, γιατί αναγκάσανε να γεμίσουν αιτήσεις διαζυγίων τα δικαστήρια, με τους ηλίθιους νόμους που έχουν. Καλά θα κάνει ο κόσμος να μην πατήσει κανένας τους να ψηφίσει, να βρουν άδειες κάλπες.

Ντροπή για τη χώρα να έχει αυτούς τους ανθρώπους να κυβερνάνε. Η άλλη, η Κουντουρά, που πήγε κι έγινε αριστερή για να μη χάσει το Υπουργείο της, που τώρα πήγε με το ΣΥΡΙΖΑ. Κατέβηκε κι ο Αλέξης Γεωργούλης με το ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτής. Τι να κάνει αυτός ο άνθρωπος εκεί; Τι μπορεί να προσφέρει;

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Γνωστό ζευγάρι τα διέλυσε όλα!

Ένας χωρισμός βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz, αφού γνωστό ζευγάρι τα διέλυσε όλα!

Ο γοητευτικός ηθοποιός είναι και πάλι single και όπως διαβάζουμε, προσπάθησε να μην διαρρεύσει τίποτα, καθώς δεν θέλει να δώσει τροφή για σχόλια.

Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Τόνυ Δημητρίου, δεν αρέσκεται να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή και πάντα κρατάει χαμηλούς τόνους, αναφέρει το dailystarscy.com!

Οι λόγοι που το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από πολλά χρόνια σχέσης δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ο Τόνυ Δημητρίου και η Λίνα Καλλέργη