Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία με τα ξαδέρφια του από την αποφοίτηση!

Έχει γίνει ολόκληρος άνδρας!

Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία με τα ξαδέρφια του από την αποφοίτηση!

Μια φωτογραφία με τα ξαδέρφια του δημοσίευσε από την αποφοίτηση τους ο Άγγελος Λάτσιος.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται στιγμές του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, θέλησε να μοιραστεί μια χαρμόσυνη στιγμή, από όταν βρέθηκε στην αποφοίτηση που είχαν τα ξαδέρφια του.

Ο Άγγελος Λάτσιος, όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, έχει γίνει ολόκληρος άντρας.

Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια! Έφυγε από κοντά της ο Άγγελος Λάτσιος!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, αφού ο Άγγελος Λάτσιος έφυγε..... κυριολεκτικά!

Ο γιος της, δεν είναι πλέον μαζί της!

Προσέξτε, και το τονίζουμε αυτό, μιλάμε απολύτως κυριολεκτικά, αφού ο Άγγελος Λάτσιος έκανε Πάσχα χωριστά από την μητέρα του! Ο Άγγελος έκανε Πάσχα με τη γιαγιά του, Ζέτα Μισόκαλου και τον θείο του, Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος ήταν με την αγαπημένη του Φένια. Η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, όπως είναι γνωστό, έχει εξοχικό στην Κάρυστο και πολλές φορές επισκέπτονται το υπέροχο νησί, αν και εκείνη έκανε Πάσχα στην Άνδρο!

Η αγαπημένη του Θοδωρή, Φένια, δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο μετά το μεσημεριανό φαγοπότι, πήγαν για καφέ!Δείτε το σχετικό βίντεο:

Άγγελος Λάτσιος: Τα χιλιάρικα σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες και τα ευτράπελα!

Πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και τα... ακριβά του γούστα! Πώς είναι άραγε η ζωή του; Τα χιλιάρικα που δίνει σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες του και όλα τα ευτράπελα θα σας αποκαλύψω σήμερα στο Vanda's blog!

Γενικά, είναι ένα αρκετά χαμηλών τόνων παιδί, που δεν επιδιώκει καθόλου την δημοσιότητα, αντιθέτως την αποφεύγει και αυτός είναι ο λόγος που κάποιες φορές αποφεύγει να ακολουθεί την μητέρα του σε διάφορες εξορμήσεις της.

Άγγελος Λάτσιος: Τα χιλιάρικα σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες και τα ευτράπελα!

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, όπως σας είχα γράψει αποκλειστικά στο Youweekly.gr εκείνος και η παρουσιάστρια του ALPHA είχαν έναν καυγά σε μαγαζί στο οποίο και είχαν πάει για ψώνια επειδή ο μικρός αντιλήφθηκε την ύπαρξη των δημοσιογράφων και σηκώθηκε και έφυγε:

Ελένη Μενεγάκη - αποκλειστικό: Καυγάς με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο! Τα νεύρα και οι φωνές σε μαγαζί!

Αλλά για να μην φεύγω από το θέμα μου, ήθελα να τονίσω με όλα τα παραπάνω πως είναι ένα πολύ ήρεμο παιδί και σε καμία των περιπτώσεων δεν προσπαθεί να προκαλέσει!

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν διασκεδάζει με την ψυχή του όταν βγαίνει με τους φίλους του και στο Youweekly.gr ήρθαν πληροφορίες - αποκλειστικές - για ένα έξαλλο βράδυ που είχε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με την παρέα του!

Άγγελος Λάτσιος: Τα χιλιάρικα σε μπουκάλια αλκοόλ, οι έξαλλες νύχτες και τα ευτράπελα!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος πριν από λίγες νύχτες βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί με μεγάλη παρέα και τα "έσπασε" μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Μέσα από το μαγαζί, από άνθρωπο που βρέθηκε κοντά στην συγκεκριμένη παρέα, μου μεταφέρθηκε πως τόσο ο Άγγελος όσο και τα άτομα από τα οποία συνοδευόταν άνοιξαν αρκετά μπουκάλια αλκοόλ τα οποία δεν κόστιζαν και λίγο! Με λίγα και απλά λογάκια, φεύγοντας άφησαν όλοι χιλιάρικα στο τραπέζι...

Μάλιστα, συνέβη και το απίστευτο! Κάποια θαυμάστρια τον αναγνώρισε και έτρεξε κοντά του ζητώντας του να βγάλουν σέλφι! Εκείνος με ήρεμο τρόπο της εξήγησε πως δεν θα ήθελε και την έκανε πέρα από το τραπέζι...