Power of love Gala: Η αποχώρηση έφερε κλάματα! Αυτός ο παίκτης είναι εκτός!

Η μεγάλη έκπληξη!

Power of love Gala: Η αποχώρηση έφερε κλάματα! Αυτός ο παίκτης είναι εκτός!

Χαμός έγινε χτες στο Power of love Gala και η αποχώρηση έφερε κλάματα! Αυτός ο παίκτης είναι εκτός και σας το είχαμε ήδη γράψει!

Ο Βασίλης Χαλκιάς, προστατεύτηκε από τα κορίτσια, και η Κατερίνα Σαββοπούλου, προστατεύτηκε από τα αγόρια.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ποιο ήταν το αγαπημένο ζευγάρι της εβδομάδας.... και μας επιβεβαίωσε!


Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του κοινού που πήρε και τα χρήματα ήταν η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος, ενώ τελικά είχαμε διπλή αποχώρηση! Η Έλενα Μαχαιρίδου και ο Παναγιώτης Κύρκος έφυγαν από το σπίτι της αγάπης, με την Έλενα να ξεσπά σε κλάματα!

Δείτε την αποχώρηση από το 2.07.19 και μετά:

Power of love - spoiler VOL2! Ποιοι παίρνουν τα λεφτά απόψε

Power of love - αποκλειστικό: Θρίλερ με τα γυρίσματα! Ποια η κατάσταση των παικτών;

Θρίλερ επικρατεί με τα γυρίσματα του Power of Love σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Ποια είναι η κατάσταση των παικτών;

Θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα μέσα από το Vanda's blog! Στην Κωνσταντινούπολη γίνεται το έλα να δεις!

Σύμφωνα με την πηγή μου τα γυρίσματα του παιχνιδιού "πάγωσαν" μετά από απόφαση των συντελεστών!

Ο λόγος;

Οι εκλογές φυσικά που βρίσκονται προ των πυλών! Ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να διαμορφώσει το πρόγραμμά του έτσι ώστε να βγουν στον αέρα εκπομπές για τις εκλογές. Έτσι, δεν θα έχουμε καμία αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα - όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου και σας μεταφέρω στο Vanda's με κάθε επιφύλαξη!

Όσο για τους παίκτες, όπως μαθαίνω... Το διασκεδάζουν στην Κωνσταντινούπολη αφού δεν κάνουν γυρίσματα και είναι ελεύθερη να πίνουν καφέ κλπ...

Power of Love: Σε κρίσιμη κατάσταση η Κατερίνα! Ρεπορτάζ μέσα από το νοσοκομείο!

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση είναι η Κατερίνα από το Power of Love και έχω όλο το ρεπορτάζ μέσα από το νοσοκομείο!

H ίδια, μεταφέρθηκε χτες σε πολύ άσχημη κατάσταση σε δημόσιο νοσοκομείο και η υγεία της κρέμεται από μια κλωστή! Άλλωστε, οι φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε χτες στo Youweekly.grμαρτυρούν ότι η Κατερίνα παλεύει κυριολεκτικά με τους οξύτατους πόνους και τον χρόνο.

Πηγή μέσα από το νοσοκομείο μετέφερε στο Vanda's blog του Youweekly.gr όλες τις εξελίξεις για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει! H Kατερίνα δεν έμεινε χτες στο νοσοκομείο και αποχώρησε αργά το βράδυ για το σπίτι της! Μάλιστα οι γιατροί ήταν εκείνοι που της συνέστησαν να μην μείνει μέσα μιας και υπήρχε κίνδυνος ενδονοσοκομειακής λοίμωξης.

Έτσι, η παίκτρια του Power of love πήρε ημερομηνία και αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες.

Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στην περιγεννητική περιοχή της και έχει επιδεινωθεί αρκετά, αφού η ίδια άργησε να πάει σε γιατρό!

Αξιοσημείωτο είναι δε το ότι, σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog του Youweekly.gr, από το αίμα που έχει χάσει αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με ζαλάδες και λιποθυμίες. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και θα δείξουν πολλά! Εμείς να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στην όμορφη Κατερίνα!