Σεισμός στο Μπάκιγχαμ! Διέρρευσαν προσωπικές φωτογραφίες του Χάρι και της Μέγκαν!

Έξαλλη η Ελισάβετ! Τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!

Σεισμός στο Μπάκιγχαμ! Διέρρευσαν προσωπικές φωτογραφίες του Χάρι και της Μέγκαν!

Σεισμό έχει προκαλέσει στο Μπάκιγχαμ οι προσωπικές φωτογραφίες του Χάρι και της Μέγκαν που διέρρευσαν!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γίνει έξαλλη!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η εφημερίδα Sun έφερε στο φως μια απίστευτη κλοπή και διαρροή φωτογραφιών που έθεσε σε συναγερμό το Παλάτι.

Όπως αναφέρει η Βρετανική tabloid, δεκάδες φωτογραφίες από τον περσινό βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle έπεσαν στα χέρια χάκερς οι οποίοι τρύπωσαν στα αρχεία του διάσημου φωτογράφου Alexi Lubomirski.

Όπως σίγουρα θυμάσαι, ο Alexi Lubomirski ήταν εκείνος που τράβηξε τόσο τις φωτογραφίες αρραβώνα της Meghan με τον Harry, όσο και τις φωτογραφίες γάμου του ζευγαριού στο Windsor στις 19 Μαΐου 2018.

Πηγή από το Παλάτι ανέφερε χαρακτηριστικά πως υπήρξε έλλειμμα ασφάλειας στο πρακτορείο του διάσημου φωτογράφου, με αποτέλεσμα πολλές αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου να βρουν δίοδο στο Instagram και το Twitter.

Στις αδημοσίευτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στα social media, υπάρχει το χαρακτηριστικό σημάδι Preview πάνω στις εικόνες αλλά το Παλάτι κινήθηκε με τέτοια ακρίβεια και βιασύνη, που αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο μία φωτογραφία της Meghan με τον Harry που έχει διαρρεύσει από το υλικό του royal φωτογράφου.

Η πηγή της διαρροής είναι άγνωστη αλλά φαίνεται πως οι φωτογραφίες εκλάπησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά διέρρευσαν μόλις σήμερα ενώ το γραφείο του 43χρονου φωτογράφου δεν έχει σχολιάσει το γεγονός. Να σου θυμίσουμε πως έχουμε δει μόνο τρεις επίσημες πόζες από το γάμο της Meghan με τον Harry ενώ η Markle επέλεξε κάποιες φωτογραφίες ακόμα για να φτιάξει ένα βίντεο για το Instagram με αφορμή την επέτειο γάμου της με τον πρίγκιπα στις 19 Μαΐου όπου κι εκεί είδαμε αρκετές αδημοσίευτες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Τώρα μπορούμε να υποθέσουμε πως η Meghan ήθελε απλά να προλάβει τη διαρροή. Πάντως, τα φώτα είναι έτσι κι αλλιώς σήμερα στο Παλάτι και στην βρετανική βασιλική οικογένεια, μιας και σήμερα γιορτάζονται τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ με το γνωστό Trooping the Colour. Εκεί αναμένουμε να δούμε τόσον την πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Louis, του τρίτου παιδιού του William και της Kate Middleton στο διάσημο μπαλκόνι του Buckingham όσο και την δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Meghan περίπου ένα μήνα μετά την γέννηση του γιου της Archie Harrison.

Ιδού και η φωτογραφία που διέρρευσε και είναι από τις λίγες που δεν ξήλωσε το Παλάτι:

Μέγκαν Χάρι

Σκάνδαλο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ! Διέρρευσαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Είναι γνωστό ότι οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του παλατιού απαγορεύονται- εκτός αν πρόκειται για οικογενειακές φωτογραφίες ή κάποιες περιστάσεων όπως ορίζει το πρωτόκολλο!

Η πριγκίπισσα όμως έσπασε το πρωτόκολλο και δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρας της, ενώ η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έλεγε: «Μια υπέροχη μέρα που γιορτάσαμε τα γενέθλια της Μεγαλειοτάτης και πρώτα φορά τον Δούκα του Γιορκ ως συνταγματάρχη των Grenadier Guards».

παλάτι

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Ευγενία που απαθανάτισε τον πατέρα της πρίγκιπα Ανδρέα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά το Trooping the Colour, ενώ πολλοί έκαναν λόγο ότι είναι μέσα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.