Πρώην παίκτρια του My style rocks άδειασε το Πρωινό! «Να ξέρεις όταν ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις»!

Η έντονη ενόχληση για τα σχόλια που έγιναν και τα γελάκια!

Πρώην παίκτρια του My style rocks άδειασε το Πρωινό! «Να ξέρεις όταν ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις»!

Πρώην παίκτρια του My style rocks καλεσμένη στον Πέτρο Κωστόπουλο άδειασε το Πρωινό, λόγω των σχολίων προς το πρόσωπο της.

Μάλιστα, όταν είχε γίνει αυτό, η ίδια είχε αναρτήσει ένα κείμενο κόλαφος στο Instagram.

Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση του My Style Rocks η οποία είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή. Τα σχόλια που ακολούθησαν μετά την προβολή του βίντεο δεν της άρεσαν καθόλου.

«Μπορεί αυτό το παιχνίδι σε κάποιους να μην αρέσει. Καλώς ή κακώς, όμως, σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν κάποιες προσωπικότητες, κάθε προσωπικότητα λοιπόν έχει το δικό της καπέλο. Με ενόχλησε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν διέκρινα καθόλου σεβασμό στο πρόσωπό μου. Όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με ένα θέμα, σου αρέσει δεν σου αρέσει πρέπει το ρεπορτάζ σου να είναι διασταυρωμένο και να ξέρεις έστω ένα δύο πραγματάκια για το πρόγραμμα αυτό. Να ξέρεις τι είναι αυτό το πρόσωπο όταν ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις, γιατί αυτό το πρόσωπο μπορεί και να αξίζει τον σεβασμό σου. Είναι ένα πρόσωπο που σου άνοιξε το σπίτι του και σου παραχώρησε μια συνέντευξη γιατί εσύ το κάλεσες», είπε στο Όλα λάθος.

Το πρωινό: Απίστευτο ξέσπασμα κατά της Σπυροπούλου! «Δεν ήρθα με κανένα μπάρμπα να μου...»! (Βίντεο)

Ξέσπασαν σήμερα στο Πρωινό κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, λέγοντας πως δεν είχαν κανέναν να τους ανοίξει την πόρτα της τηλεόρασης.

Αφορμή, οι χθεσινές δηλώσεις στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μίλησε και για τον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Μετά την προβολή των βίντεο που προβλήθηκαν στην προβολή, ανάμεσα σε όσους ξέσπασαν και η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία είπε στον αέρα:

«Επειδή είμαι μία γυναίκα που εργάζεται στην τηλεόραση και την βλέπουν το παιδί της και οι γονείς της και όλοι, θέλω να πω δύο κουβέντες στην κ. Σπυροπούλου», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Στην τηλεόραση εγώ ήρθα με το πτυχίο, την εμπειρία μου την επαγγελματική με κανέναν μπάρμπα, με κανένα μνηστήρα και με κανέναν να μου ανοίξει την πόρτα. Εμένα με προσβάλλει ως γυναίκα και εργαζόμενη και τους άντρες δίπλα μου αντίστοιχα, να λέει ότι όλοι όσοι κάνουν τηλεόραση είχαν γνωστό».

Δείτε το σχετικό βίντεο: