Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του πέντε ημέρες μετά την κηδεία του!

Η φωτογραφία που τσακίζει κόκαλα!

Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του πέντε ημέρες μετά την κηδεία του!

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, πέντε ημέρες μετά την κηδεία του στη Μυτιλήνη, όπου του είπαν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς.

Η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ο γιος της, την ημέρα των γενεθλίων του, "έσβησε" στην άσφαλτο.

Πέντε ημέρες μετά την κηδεία του, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με τον γιο της και τσακίζει κόκαλα, αφού έφυγε από τη ζωή ένα τόσο νέο παιδί και τόσο άδικα, αφήνοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Πάνος Ζάρλας: Η πρώτη δημοσίευσή του στο Instagram!

Ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Με μια ματιά στο Instragram του διακρίνουμε φωτογραφίες από ένα χαμογελαστό αγόρι. Έτσι ήταν και η πρώτη του δημοσίευση...

Ο νικητής του Power of Love 1 είχε γίνει πολύ αγαπητός από το κοινό και η είδηση του θανάτου του βύθισε πολύ κόσμο σε θλίψη.

Ο άτυχος νέος ήταν ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram. Δημοσίευε πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του και μοιραζόταν στιγμές από την ζωή του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Είχε γίνει μέλος της κοινότητας του Instagram τον Νοέμβριο του 2014 και η πρώτη του δημοσίευση απεικόνιζε τον ίδιο μαζί με δύο φίλες του...Ανατριχιαστικό το πλατύ χαμόγελο που βλέπουμε, ενώ γνωρίζουμε πως δε θα το ξαναδούμε!

Δείτε την φωτογραφία:

Ζάρλας

Πάνος Ζάρλας: Ανατριχιάζει η μητέρα του! Η δημόσια έκκληση μετά την κηδεία....

Η μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, ανατριχιάζει το πανελλήνιο με την δημόσια έκκληση για την μνήμη του παιδιού της που χάθηκε ξαφνικά και άδικα, λίγο μετά την κηδεία!

Η είδηση του θανάτου του νικητή του Power of Love 1 έσκασε σαν βόμβα και συγκλόνισε τους πάντες.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του που προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κρατά ζωντανό στη μνήμη της.

Η Στέλλα Νικολάου δέχτηκε ένα μήνυμα στα social media της από κάποιον διαδικτυακό της φίλο και συγκίνησε τους πάντες με την μεγαλοψυχία της και με τον τρόπο που επιλέγει να κρατάει τον Πάνο της ζωντανό.

Δείτε την συνομιλία:

-Υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελες να γίνει στη μνήμη του;

-Στέλλα Νικολάου: Να βοηθάμε όπου μπορούμε

-Θα βρω μία άλλη μικρή δωρεά στη μνήμη του.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία:

συνομιλια

Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Αλέξανδρος! Το νέο μήνυμα όλο νόημα!

Ένα νέο μήνυμα όλο νόημα έστειλε ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, μετά την κηδεία του στην Μυτιλήνη.

Ο αδερφός του, ο οποίος ζει βουβά το πένθος του, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, θέλησε να στείλει το μήνυμα του.

Στον λογαριασμό του δημοσίευσε μια φωτογραφία που έγραφε «Been chasing people in their dreams so long i forgot to chase my own», δηλαδή «Κυνηγάω τους ανθρώπους στα όνειρα τους τόσο καιρό, που ξέχασα να κυνηγήσω το δικό μου».

Πριν κάνει την ανάρτηση αυτή, να σημειώσουμε πως ήρθε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με την Στέλλα Μιζεράκη, από το πάρτι πριν το τροχαίο!

Ζάρλας αδερφός