GNTM: Δείτε το εντυπωσιακό καμαρίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Οι audition ξεκίνησαν και οι κριτές πήραν... θέση!

GNTM: Δείτε το εντυπωσιακό καμαρίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έδειξε το εντυπωσιακό καμαρίνι της στο GNTM 2 που έχει στην Θεσσαλονίκη, όπου γίνονται οι πρώτες audition.

Το μοντέλο που βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο μαζί και με τους υπόλοιπους τρεις κριτές ήδη είναι πολύ χαρούμενη που έχει και φέτος μια καρέκλα στο ριάλιτι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από το καμαρίνι της αλλά και από το πλατό των γυρισμάτων.

Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Οι άντρες δε με φλερτάρουν! Έχω να κάνω έρωτα 4 μήνες!»

Πρώην παίκτρια του GNTM σε συνέντευξή που παραχώρησε τα είπε όλα έξω από τα δόντια. Μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Οι άντρες δε με φλερτάρουν! Έχω να κάνω έρωτα 4 μήνες!»

Είχε κάνει ντόρο στο σπίτι!

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο, την γνωρίσαμε όλοι μέσα από το ριάλιτι μόδας του Star, Greece's Next Top Model, όπως δήλωσε η ίδια η συμμετοχή της στο παιχνίδι της έκανε κακό στην προσωπική της ζωή.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι οι άντρες με φοβούνται γιατί είμαι έντονος χαρακτήρας. Αυτό που θέλω εγώ από έναν άντρα είναι συναίσθημα και όχι υλικά αγαθά. Δυστυχώς, με την τεχνολογία και την εξέλιξη, έχουν χαθεί όμορφα πράγματα, όπως το φλερτ. Γενικά, είμαι μια γυναίκα που δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση. Έχω να κάνω σεξ τέσσερις μήνες, αλλά δεν με πειράζει. Έχω συνηθίσει τη μοναξιά, επειδή τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Κατά βάθος μου λείπει ένας άνθρωπος που θα μου βγάλει συναισθήματα όπως αγάπη, πάθος, τρυφερότητα και προστασία»

Μέγκι Ντρίο

Μέγκι Ντρίο