Στράτος Τζώρτζογλου: Λύγισε on air ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

Κρατιόταν με νύχια και με δόντια να μη δακρύσει!

Στράτος Τζώρτζογλου: Λύγισε on air ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ο Στράτος Τζώρτζογλου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», στον Alpha Tv και ενώ η παρουσιάστρια είχε ετοιμάσει κάποια πλάνα να παιχτούν από τον γάμο του ηθοποιού. Ένας ήταν όμως ο λόγος που τον έκανε να λυγίσει on air! Τι συνέβη;

Ο ηθοποιός Στράτος τζώρτζογλου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο, στην Κρήτη, με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα.

Μετά τον γάμο η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον κάλεσε στην εκπομπή της για να μιλήσουν για το μυστήριο. Η ομάδα της εκπομπής είχε ετοιμάσει κάποια πλάνα από τον γάμο τους και μαζί με αυτά και κάποιες δηλώσεις αγαπημένων του προσώπων.

Τα λόγια που είπε στην κάμερα ο γιος του, Αλκιβιάδης, ήταν αυτά που προκάλεσαν στον γνωστό ηθοποιό συγκίνηση.

Ο Αλκιβιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος. Αξίζει αγάπη και χαρά, είμαι πάντα στο πλάι του. Το περίμενα πως θα παντρευτούν. Τους έβλεπα πάντα χαρούμενους. Άξιζε να βρει μια γυναίκα που του ταιριάζει και να είναι καλά μαζί. Ευτυχώς που διάλεξε μια κοπέλα που την πάω πάρα πολύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν έδειχνε την βέρα του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή! Απεγνωσμένη η παρουσιάστρια...

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day» στον Alpha Tv. Η παρουσιάστρια ήθελε να δει την βέρα του ηθοποιόύ που παντρεύτηκε με την Σοφία Μαριόλα το Σάββατο, αλλά εκείνος δεν την έδειχνε με τίποτα!

Απεγνωσμένη η παρουσιάστρια ξέσπασε σε νευρικό γέλιο.

Πανευτυχής ο Στράτος Τζώρτζογλου μετά τον γάμο του με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα Τζώρτζογλου βρέθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις πρώτες δηλώσεις του για τον περιβόητο γάμο τους.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε ότι τις βέρες τις αγόρασε 2 ημέρες πριν τελεστεί το μυστήριο. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Λέω Σοφία τα έχουμε ετοιμάσει όλα εκτός από τα βασικά, πρέπει να βρούμε τις βέρες», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε δίπλα του για να δει καλύτερα τη βέρα. Όταν τον ρώτησε αν την έχει χαραγμένη, ο Στράτος Τζώρτζογλου αφηνίασε…

«Δεν την βγάζω! Άσε την κάτω! Δεν την βγάζω! Την ίδια έχει και η Σοφία, δεν τις κλέψαμε!», είπε ο ηθοποιός μαζεύοντας το χέρι του. Η παρουσιάστρια γελούσε και τραβούσε τα πάνδεινα, προσπαθώντας να τον πείσει ότι δεν πρόκειται να του την βγάλει από το χέρι, αλλά ότι θέλει απλά να την δείξει στο πλάνο.

Εμείς στο youweekly.gr ψάξαμε και βρήκαμε τις βέρες που αντάλλαξαν και τις παρουσιάζουμε για πρώτη φορά!

βέρα