Μαλλιοτράβηγμα στο Παλάτι! Μέγκαν - Κέιτ σε κόντρα για ένα... ρούχο!

Τρέχει να τις μαζέψει η Ελισάβετ! Εσείς με ποια είστε;

Μαλλιοτράβηγμα στο Παλάτι! Μέγκαν - Κέιτ σε κόντρα για ένα... ρούχο!

Απίστευτο μαλλιοτράβηγμα έχει προκύψει στο Παλάτι! Μέγκαν - Κέιτ σε κόντρα για ένα... ρούχο και στη μέση η Ελισάβετ να προσπαθεί να τις μαζέψει!

Ο πρίγκιπας Λούις έκανε το ντεμπούτο του στην αγκαλιά του πατέρα του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, φορώντας ένα μπλε και λευκό σύνολο, χαιρετώντας μάλιστα βασιλικά προς μεγάλη χαρά των χιλιάδων θεατών, που είχαν στηθεί από νωρίς για να δουν τους επίσημους εορτασμούς για τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Το σύνολό του αποτελούνταν από ένα θαλασσί σορτσάκι και ένα λευκό πουκάμισο με μπλε κέντημα στο στήθος.

Μαλλιοτράβηγμα στο Παλάτι! Μέγκαν - Κέιτ σε κόντρα για ένα... ρούχο!

Πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν φορέσει τα ίδια ρούχα όταν ήταν παιδιά


Το συγκεκριμένο όμως σύνολο κάτι θύμισε στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, με κάποιους παρατηρητικούς να αναφέρουν πως και ο πρίγκιπας Χάρι είχε φορέσει ακριβώς το ίδιο ρούχο στην δεύτερη εμφάνισή του στην εκδήλωση «Trooping The Colour» το 1986 και έδειχνε εξίσου αξιολάτρευτος όσο και ο ανιψιός του, στην αγκαλιά της θείας του, πριγκίπισσας Άννας. Όμως, αυτός που φόρεσε για πρώτη φορά το ίδιο σύνολο ήταν ο πατέρας του πρίγκιπα Λούις, πρίγκιπας Γουίλιαμ, δύο χρόνια νωρίτερα σε ένα ταξίδι στο Μπαλμόραλ με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο και την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Λούις στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ ήταν άκρως επιτυχημένη, με τον νεαρό πρίγκιπα να δείχνει γοητευμένος από το θεαματικό πέρασμα των αεροσκαφών της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, με την μητέρα του Κέιτ Μίντλετον να λάμπει δίπλα του με ένα υπέροχο κίτρινο σύνολο Alexander McQueen.

Μαλλιοτράβηγμα στο Παλάτι! Μέγκαν - Κέιτ σε κόντρα για ένα... ρούχο!

Η πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και οι γκριμάτσες του πρίγκιπα Λούις


Ο πρίγκιπας Λούις είχε εντοπιστεί νωρίτερα την ίδια μέρα, από τους φωτογράφους, την ώρα που κοίταζε από ένα παράθυρο τους γονείς του και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια να επιστρέφουν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά στην πομπή με τις άμαξες. Μάλιστα, όπως κατέγραψαν οι κάμερες, ο μικρός πρίγκιπας κρυφοκοίταζε από το παράθυρο μαζί με την αδερφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ κάνοντας απίστευτες γκριμάτσες.

Μαλλιοτράβηγμα στο Παλάτι! Μέγκαν - Κέιτ σε κόντρα για ένα... ρούχο!

Εκτός όμως από την πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Λούις στην εκδήλωση προς τιμή των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν και η πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με τους θαυμαστές της να ανυπομονούν να την δουν, έναν μόλις μήνα μετά την γέννηση του γιου της, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Γουίνσδορ. Δείτε και το αρετουσάριστο κορμί της!

Μαλλιοτράβηγμα στο Παλάτι! Μέγκαν - Κέιτ σε κόντρα για ένα... ρούχο!

Φωτογραφίες: Splash News, Getty Images - Πηγή: Iefimerida.gr

Σοκ! Η Μέγκαν Μαρκλ δέχτηκε επίθεση! Τι συνέβη;

Σοκ στο παλάτι κι όχι μόνο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Μέγκαν Μαρκλ δέχτηκε επίθεση! Τι έχει συμβεί;

Να θυμίσουμε οτι η Μέγκαν γέννησε πριν πέντε εβδομάδες.

Η επιστροφή της Μέγκαν Μαρκλ με επίσημη εμφάνιση, πέντε εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, ήταν γεγονός που όλοι περίμεναν με λαχτάρα. Φυσικά, οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με την λάμψη ευτυχίας στο πρόσωπο της, υπήρξαν όμως και δεκάδες σχόλια που έκαναν μια πρωτοφανή επίθεση στη νέα μαμά.

Τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram η Μέγκαν κατηγορήθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης που δεν έχει καταφέρει σύμφωνα με κάποιους να χάσει.

Μέγκαν Μαρκλ

Ανάμεσα στα απίστευτα σχόλια ήταν και ένα Poll στο οποίο οι φανς έπρεπε να επιλέξουν την περσινή ή την φετινή εμφάνιση της δούκισσας του Sussex ενώ στα σχόλια υπήρξαν γυναίκες που έλεγαν πως η Meghan δείχνει και είναι ντυμένη σαν την μαμά της ενώ αλλού υπήρξε γυναίκα που τρόλαρε την δούκισσα για τα 20+ κιλά που έχει παραπάνω στο φετινό Trooping the colour κι άλλες μιλούσαν για το κουρασμένο της βλέμμα από την έλλειψη ύπνου.

Το body shaming δεν σταματά εκεί, μιας και η Markle καταδικάστηκε και για το σκούρο χρώμα που επέλεξε να φορέσει. Δες μερικά χαρακτηριστικά σχόλια παρακάτω.

Συναγερμός στο παλάτι! Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ; Ντοκουμέντο...

Συναγερμός έχει σημάνει μιας και υπάρχουν έντονες φήμες πως η Μέγκαν Μάρκλ γέννησε!

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας η οποία έλεγε ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επιθυμούν να κρατήσουν ιδιωτικό το γεγονός της γέννησης του βασιλικού μωρού.

Τα βρετανικά ΜΜΕ ήδη αρχίζουν και διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι το βασιλικό μωρό έχει έρθει ήδη στον κόσμο.

Υπάλληλος του παλατιού δήλωσε στο Bazaar.com ότι η Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθεί να εργάζεται ακόμη και αν δεν εμφανίζεται δημοσίως και ότι δεν έχει βγει ακόμη σε άδεια μητρότητας. Η Μέγκαν Μαρκλ βγήκε σε άδεια μητρότητας στις 20 Μαρτίου, σύμφωνα με αναφορές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθεί να συμμετέχει σε βασιλικές υποχρέωσεις κοντά στο Λονδίνο.

Δεδομένου ότι η ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά την τελευταία βασιλική υποχρέωση στην οποία εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ, οι φαν της βασιλικής οικογένειας συμπεραίνουν ότι το βασιλικό μωρό θα έρθει σύντομα στον κόσμο, αν δεν έχει έρθει ήδη.