Πασίγνωστη τραγουδίστρια έβρισε τους θαυμαστές της! Η ερώτηση που την εξόργισε!

«Ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ.......». 

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έβρισε τους θαυμαστές της! Η ερώτηση που την εξόργισε!

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι πασίγνωστη τραγουδίστρια έβρισε τους θαυμαστές της! Δείτε την ερώτηση που την εξόργισε!

Η ατάκα που τους είπε: «Ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ.......».

Τις τελευταίες ημέρες ο χωρισμός της Ιρίνα Σάικ με τον Μπράντλει Κούπερ έγινε πρωτοσέλιδο στα περισσότερα αμερικανικά ταμπλόιντ, τα οποία βλέπουν στο παρασκήνιο τη Lady Gaga, με την οποία ο σταρ του Χόλιγουντ ερμήνευσε το ρομαντικό Οσκαρικό τραγούδι «Shallow».

Lady Gaga

Η pop star Lady Gaga το βράδυ του Σαββάτου, έδωσε συναυλία στο Λας Βέγκας και οι θαυμαστές της δεν άφησαν το γεγονός να περάσει απαρατήρητο. Την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει το «Shallow» πολλοί από το κοινό άρχισαν να τη ρωτάνε «πού είναι ο Μπράντλει». Η Lady Gaga φάνηκε να εκνευρίζεται από το κοινό για να δώσει την απάντηση «ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ.......».

Πριν μερικά 24ωρα η είδηση του χωρισμού του Κούπερ και της Σάικ δεν είναι αυτό που λέμε ξαφνική αλλά μάλλον αναμενόμενη.

Οι φήμες ότι η σχέση του ζευγαριού μετά τα Όσκαρ περνάει κρίση δεν άργησε να επιβεβαιωθεί και έτσι η Ρωσίδα καλλονή πήρε τα μπογαλάκια της και την κόρη της Λέα και έφυγαν από το σπίτι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, το οποίο δεν είναι άλλο από την Lady Gaga. Τίποτα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζουν πως ο χωρισμός δεν έχει καμία σχέση με την Gaga.

«Δεν τρέχει τίποτα με την Gaga. Δεν συνέβη ποτέ κάτι ρομαντικό μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της ταινίας “Α Star is Born” απλά οι δυο τους είχαν απίστευτη χημεία πάνω στη σκηνή», υποστήριξε ανώνυμη πηγή στο «Us Weekly».

Χωρισμός βόμβα στη showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα!

Είναι επίσημο! Έσκασε χωρισμός βόμβα στην showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσαν όλα μετά από 4 χρόνια σχέσης!

Εδώ και αρκετούς μήνες οι φήμες οργιάζουν...

Είχε ακουστεί εδώ και καιρό ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από την σχέση του Bradley Cooper και της Irina Shayk και από ότι φαίνεται είχαν δίκιο. Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την έντονη χημεία, που είχε με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «A star is born», Lady Gaga. Ειδικά μετά την εμφάνιση τους στη σκηνή των Oscars όλοι σχολίαζαν πως έλξη ανάμεσα τους είναι προφανής.

Η αλήθεια είναι όμως πως σύμφωνα με τις πηγές ο χωρισμός του φανταχτερού ζευγαριού δεν έχει να κάνει με την τραγουδίστρια. Ο 44χρονος ηθοποιός και το 33χρονο μοντέλο αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους και τώρα προσπαθούν να βρουν τον ηπιότερο τρόπο για να έχουν την κοινή επιμέλεια της 2χρονης κόρης τους Lea De Seine.