Power of love: Η νέα παίκτρια που "τρέλανε" τους άνδρες!

"Έλιωσαν" μόλις την είδαν!

Power of love: Η νέα παίκτρια που

Μια νέα παίκτρια μπήκε στο σπίτι του Power of love και τρέλανε στους άνδρες!

Ο λόγος για την 22 χρόνων, Εύη, που κατάγεται από την Κατερίνη, έχει σπουδάσει ονυχοπλαστική, ενώ παράλληλα κάνει μαθήματα σε θεατρικό εργαστήρι.

Όλοι οι άνδρες ενθουσιάστηκαν με την είσοδο της στο σπίτι οι οποίοι ξεκίνησαν να ρωτούν για την ζωή της.

Μάλιστα, ο Τζόνι σηκώθηκε και την πήρε να χορέψουν, προσπαθώντας έτσι να την κάνει να νιώσει πιο άνετα. Αφού τελείωσε η συζήτηση, ο Τζόνι τη συνόδευσε μέχρι την πόρτα που οδηγεί στο σπίτι των κοριτσιών.

Power of love - Spoiler! Oι παίκτες που φεύγουν από το Gala - Ποιοι παίρνουν τα χρήματα;

Power of love Spoiler μόνο στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Έχουμε τους παίκτες που φεύγουν από το Gala αλλά και το ποιοι παίρνουν τα χρήματα!

To Power of love φτάνει στο τέλος του και στο Gala της Παρασκευής θα έχουμε όπως όλα δείχνουν διπλή αποχώρηση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Vanda's blog από το Power of Love μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό αποχωρούν ο Νοντάρης και η Εσμέ.

undefinedundefined


Ποιοι παίρνουν όμως τα λεφτά;


Κρατιέστε να μάθετε......
Υπομονή......

undefined

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι ο Τερζόπουλος και η Ρένια, οι οποίοι περνούν απευθείας στο μεγάλο τελικό!

Κατερίνα Σαββοπούλου: Αδειάζει την παραγωγή του Power of Love! «Αιμορραγούσα στα γυρίσματα, δεν τρώγαμε καλά!» (Βίντεο)

Η Κατερίνα Σαββοπούλου άδειασε την παραγωγή του Power of Love μετά την αποχώρησή της, αποκαλύπτοντας πως ήταν στα γυρίσματα με αιμορραγία.

Η παίκτρια μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο ΟpenTV «Ευτυχείτε»!

Aναλυτικά είπε: «Είχα κάνει μια επέμβαση στις αρχές του παιχνιδιού, η οποία δεν πήγε καλά. Είχα επιπλοκές, είχα αιμορραγία, λόγω άγχους, στρες και πίεσης. Προσπαθούσα να έρθω Αθήνα να κάνουμε τις εξετάσεις. Το είχα κλείσει και μου το ακύρωναν μετά. Αυτό έγινε χειρότερο, ήμουν στα γυρίσματα με αιμορραγία. Εγώ ζητούσα να φύγω για να κάνω την επέμβαση. Αυτό έγινε χειρότερο προς το τέλος.

Τώρα έχω έρθει Ελλάδα, έφυγα τελευταία στιγμή γιατί δεν πήγαινε άλλο. Το έλεγα, το ξαναέλεγα και δεν με ακούγανε. Πήγα σε νοσοκομείο μια φορά και μου έκαναν μια εξέταση επιφανειακή. Είχα αιμορραγίες στα γυρίσματα. Δεν πήγαινε άλλο και έφυγα. Δεν τρώγαμε καλά. Τρώγαμε συγκεκριμένα πράγματα. Δεν έχω αντίγραφο του συμβολαίου. Το είχα υπογράψει βεβιασμένα»