Σοφία Μαριόλα: Μετά τον γάμο επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει την...

«Bye bye...»

Σοφία Μαριόλα: Μετά τον γάμο επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει την...

Η Σοφία Μαριόλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instragram με ποιον τρόπο επέλεξε να αποχαιρετήσει την...

Η καλλονή Σοφία και ο Στράτος Τζώρτζογλου το Σάββατο 8 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη, συγκεκριμένα στα Χανιά.

Λίγες ώρες μετά το μυστήριο το νεόνυμφο ζευγάρι, αποχαιρέτησε το αγαπημένο του νησί και, η όμορφη νύφη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Bye bye Chania».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Μαριόλα

Σοφία Μαριόλα: Η φωτογραφία από τον γάμο της με τον Τζώρτζογλου και το δημόσιο μήνυμα!

Χθες ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα και σήμερα η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα.

Το ζευγάρι μετά το μυστήριο και το γλέντι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, η Σοφία Μαριόλα θέλησε να δημοσιεύσει μια τρυφερή φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και να μοιραστεί τα συναισθήματα της

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!!!! Το ζήσαμε και δεν μας το παίρνει κάνεις εύχομαι να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους γιατί ο έρωτας τα κάνει όλα ΕΝΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά.

γάμος

Στράτος Τζώρτζογλου: Λύγισε on air ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ο Στράτος Τζώρτζογλου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή«Happy Day», στον Alpha Tv και ενώ η παρουσιάστρια είχε ετοιμάσει κάποια πλάνα να παιχτούν από τον γάμο του ηθοποιού. Ένας ήταν όμως ο λόγος που τον έκανε να λυγίσει on air! Τι συνέβη;

Ο ηθοποιός Στράτος τζώρτζογλου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο, στην Κρήτη, με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα.

Μετά τον γάμο η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον κάλεσε στην εκπομπή της για να μιλήσουν για το μυστήριο. Η ομάδα της εκπομπής είχε ετοιμάσει κάποια πλάνα από τον γάμο τους και μαζί με αυτά και κάποιες δηλώσεις αγαπημένων του προσώπων.

Τα λόγια που είπε στην κάμερα ο γιος του, Αλκιβιάδης, ήταν αυτά που προκάλεσαν στον γνωστό ηθοποιό συγκίνηση.

Ο Αλκιβιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος. Αξίζει αγάπη και χαρά, είμαι πάντα στο πλάι του. Το περίμενα πως θα παντρευτούν. Τους έβλεπα πάντα χαρούμενους. Άξιζε να βρει μια γυναίκα που του ταιριάζει και να είναι καλά μαζί. Ευτυχώς που διάλεξε μια κοπέλα που την πάω πάρα πολύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο: