Σοφία Μαριόλα: Μας έδωσε μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό νυφικό της!

Είναι όλα έτοιμα για το γάμο με τον Στράτο Τζώρτζογλου!

Σοφία Μαριόλα: Μας έδωσε μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό νυφικό της!

Μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό νυφικό της μας έδωσε η Σοφία Μαριόλα, η οποία ταξίδεψε στην Κρήτη για το γάμο με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι.

Η Σοφία Μαριόλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς ταξίδεψε με το αεροπλάνο έχοντας μαζί το νυφικό της, δημοσιεύοντας φωτογραφία που έβγαλε στο αεροδρόμιο, ποζάροντας χαμογελαστή με την εντυπωσιακή.

Στο γηροκομείο ο Στράτος Τζώρτζογλου! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Στο γηροκομείο μπήκε ο Στράτος Τζώρτζογλου και μάλιστα, έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες!

Ο ίδιος, όπως ήδη γνωρίζουμε, ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα.
Πριν όμως την τέλεση του γάμου του, ο γνωστός ηθοποιός επισκέφτηκε τη μητέρα του στο γηροκομείο, προκειμένου να πάρει την ευχή της!

Ήταν πολύ χαρούμενος, ενώ η μητέρα του γλυκύτατη. Έδωσε την ευχή της στον γιο της με μεγάλη συγκίνηση και αγάπη. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Στο γηροκομείο ο Στράτος ΤζώρτζογλουΣτο γηροκομείο ο Στράτος ΤζώρτζογλουΣτο γηροκομείο ο Στράτος Τζώρτζογλου

Στράτος Τζώρτζογλου: Βούρκωσε μπροστά στην κάμερα! Ο θάνατος που τον άφησε άφωνο! (Βίντεο)

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε στην εκπομπή του OpenTV «Έλα χαμογέλα» και βούρκωσε μπροστά στην κάμερα, για τον θάνατο που τον άφησε άφωνο.

Συγκλονισμένος ο ηθοποιός.

Όπως ήταν φυσικό ο Τζώρτζογλου μίλησε για τον Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος την Πέμπτη έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή: «Με τον Κώστα είχαμε κάνει μαζί σίριαλ, την «Ιδιαιτέρα για κλάματα», και ήταν ένα σπάνιο πλάσμα. Γενναιόδωρο, χαμογελαστό, θετικός, ηθοποιάρα. Με άφησε άφωνο. Μερικές φορές λες «γιατί ρε γαμώτο;». Ο Κώστας πίστευε πολύ στον Θεό» είπε αρχικά. Στη συνέχεια, έστειλε ένα φιλί και έχοντας βουρκώσει, είπε το δικό του «αντίο» στον Κώστα Ευριπιώτη. «Σε αγαπάω Κώστα!».

Όσο για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, είπε: «Έφυγε με τη μηχανή. Λες άντε γεια ρε παιδιά. Σου δίνουν ένα μάθημα. Δεν ξέρεις για πόσο καιρό θα ζήσεις, αλλά ζήσε με αγάπη».

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο γιος του μεγάλωσε πολύ και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Δείτε τον...

Ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ευχήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram στον γιο του ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα.

Το μήνυμά του συνοδεύτηκε κι από μία κοινή τους φωτογραφία.

Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος ευχήθηκε στον γιο του Αλκιβιάδη, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον γάμο του με την ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου. Ο Έλληνας ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χαμόγελα πάνω στην Brooklyn Bridge με τον γιο μου @alkiviadistz@stratos_tzortzoglou #brooklynbridge,αφιερωμένη για την σημερινή μέρα που ξεκινάει μια νέα φάση στην ζωή του».

Ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου μένει στην Αμερική, αλλά ο πατέρας του τον συμβουλεύει συνεχώς για τα επόμενα βήματά του.

Αυτήν την περίοδο ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Σοφία Μαριόλα, ενώ πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Αnt1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Δείτε την εικόνα:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο γιος του Αλκιβιάδης