Βίκυ Καγιά: Στα ώπα ώπα έχουν την παρουσιάστρια! Έπεσαν όλοι από πάνω της!

Η φωτογραφία από τα backstage του GNTM!

Βίκυ Καγιά: Στα ώπα ώπα έχουν την παρουσιάστρια! Έπεσαν όλοι από πάνω της!

Στα ώπα ώπα έχουν την Βίκυ Καγιά στο GNTM. Έπεσαν όλοι πάνω από την παρουσιάστρια για να την βάψουν.

Μετά την Θεσσαλονίκη, οι audition συνεχίζονται στην Αθήνα, προς αναζήτηση του επόμενου Next top model της Ελλάδος.

Και οι τέσσερις κριτές δεν σταματάνε να μοιράζονται διάφορες στιγμές από τα backstage.

Η Βίκυ Καγιά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευε μια φωτογραφία με την ίδια την ώρα που την έβαφαν οι συνεργάτες της.

Η παραγωγή έχει στα ώπα ώπα την παρουσιάστρια και θέλουν κάθε ώρα να είναι κούκλα στον φακό.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Βγήκαν τα πάντα στη φόρα! Βίντεο ντοκουμέντο από άσχημο καυγά του ζευγαριού!

Βγήκαν τα πάντα στη φόρα μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο από έναν άσχημο καβγά που είχε η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά στη Μύκονο!

Τι συνέβη;

Ο φακός του Mykonos Live κατέγραψε το ζευγάρι πριν από περίπου ένα μήνα σε μια απομονωμένη σχετικά παραλία του νησιού των Ανέμων να έχει μια διαφωνία, έντονη θα έλεγε κανείς αν κρίνουμε από τις κινήσεις στο σώμα τους την ώρα που μιλάνε αλλά και από τις εκφράσεις στο πρόσωπό τους.

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί καθώς βρίσκεται στην επικαιρότητα όμως έχει φροντίσει και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τι συμβαίνει με τον γάμο και την προσωπική της ζωή!

Είναι σπάνιες οι φορές που οι δυο τους κάνουν δημόσιες κοινές εμφανίσεις και από όσο γνωρίζουμε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ωστόσο, πάντα σε μια σχέση υπάρχουν καυγάδες και παρεξηγήσεις, κι όπως αποδεικνύει και το παρακάτω βίντεο αυτό το ζευγάρι δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα!

Δείτε καρέ καρέ την επίμαχη στιγμή του καυγά τους:

Ο λόγος παραμένει άγνωστος...

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσας: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Ηλία Κρασσά και της Βίκυς Καγιά! Βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό το ζευγάρι;

Πιπεράτο αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr και στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όσα προσπαθεί να κρύψει η παρουσιάστρια του STAR πίσω από το χαμόγελό της.

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι πέρασε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, μια αρκετά μεγάλη κρίση στον γάμο του. Πριν από λίγους μήνες οι τσακωμοί τους είχαν γίνει πολύ έντονοι!

Όπως είναι φυσικό και επόμενο, οι σχέσεις δεν είναι πάντα μέσα στα μέλια και όπως φαίνεται η φθορά του χρόνου επηρέασε και τον γάμο της Βίκυς με τον Ηλία!

Πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στο φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού μου εκμυστηρεύτηκε ότι "Πριν από λίγους μήνες, τον Οκτώβρη συγκεκριμένα, μάλωναν σχεδόν καθημερινά και ήταν πολλές οι φορές που ο Ηλίας με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε για έναν καφέ γιατί είχαν μαλώσει στο σπίτι και ήθελε να φύγει για να πάρουν λίγη απόσταση να ηρεμήσουν. Αυτό έκανε πάντα, όταν άναβαν τα αίματα επειδή δεν ήθελε ούτε να φωνάξει ούτε να πει κουβέντες πάνω στα νεύρα του που δεν έπρεπε έφευγε λίγες ώρες από το σπίτι και γυρνούσε είτε με λουλούδια είτε με γλυκά και μετά ήταν όλα μέλι γάλα. Είναι και οι δυο πολύ ερωτευμένοι αλλά είναι λογικό να υπάρχουν και μικρά καυγαδάκια. Πιστεύω πως οι δυο τους δεν θα χωρίσουν ποτέ! Αγαπάνε πολύ ο ένας τον άλλον αλλά και τα παιδιά τους."

Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου αυτά σας μεταφέρω κι εγώ...

Καυγάδες υπήρξαν και οι υπάρχουν αλλά ο χωρισμός δεν υπάρχει ούτε σαν ελάχιστη πιθανότητα! Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε...

Βίκυ Καγιά : Το «ένοχο» παρελθόν του συζύγου της, Ηλία Κρασσά!

Ποιο είναι το ένοχο παρελθόν του συζύγου της Βίκυς Καγιά, Ηλία Κρασσά;

O Ηλίας Κρασσάς είναι πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας.

Μαζί με τα αδέρφια του Αντώνη και Βαλεντίνη, παρέλαβαν από τον Στέλιο Παρλιάρο τα Fresh Pastry Shops. Τα ζαχαροπλαστεία Fresh σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Τα τρία αδέρφια δε σταματούν να επεκτείνουν τιε επιχειρήσεις τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το νέο εντυπωσιακό Fresh Pastry Shop στη Συγγρού.

Ο Ηλίας μένει στα Νότια και έχει δύο παιδάκια (ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι) από τον πρώτο του γάμο και δύο παιδιά με την Βίκυ Καγιά. Στο παρελθόν, διατηρούσε σχέση με την Εύη Βατίδου, των οποίων η σχέση έληξε άδοξα. Μετά τη Βατίδου, στη ζωή του μπήκε η Βίκυ Καγιά με την οποία ζει τον απόλυτο έρωτα…. Παρόλο που η ίδια στο παρελθόν είχε περάσει δύσκολες ώρες...

Το ένοχο παρελθόν του και τα δικαστήρια με την πρώην γυναίκα του

Στα δικαστήρια λύνουν τις διαφορές τους ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά με την πρώην του, Ευαγγελία Μπάρλα, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Η πανάκριβη συλλογή με αυτοκίνητα αντίκες, οι μετακινήσεις με ελικόπτερο αλλά και ο λογαριασμός του ρεύματος που φέρεται να μην έχει εξοφλήσει ο Ηλίας Κρασσάς, έκαναν την πρώην σύζυγό του να τον οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες, ενώ έχουν ανταλλάξει αγωγές που αφορούν στη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει για τα δυο τους παιδιά.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Άσχημος καβγάς για το ζευγάρι! Βγήκαν όλα στη φόρα! Βίντεο - ντοκουμέντο

Παρόλο που η πλευρά της κυρίας Μπάρλα μείωσε το ύψος της διατροφής από 4.326 ευρώ σε 2.346 ευρώ, ο εναγόμενος δεν είχε διάθεση να συναινέσει, καθώς, όπως υποστηρίζει, τα ποσά έχουν εξοφληθεί και καταβάλλει πολύ περισσότερα!

«Πληρώνω τα σχολεία, τις ΔΕΚΟ, το σπίτι και τα έξτρα, περίπου 3.500 ευρώ τον μήνα» υποστήριξε ο επιχειρηματίας, με την Ευαγγελία Μπάρλα να τονίζει: «Καταβάλλει με μεγάλες καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να μένουμε χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό!».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso, η αδερφή της κυρίας Μπάρλα εστίασε στη διαφορά βιοτικού επιπέδου που έχουν τα παιδιά όταν περνούν χρόνο με τον πατέρα τους, υποστηρίζοντας τα εξής: «Με τον μπαμπά κάνουν υπερπολυτελείς διακοπές, συχνάζουν σε πανάκριβα εστιατόρια, μετακινούνται ακόμη και με ελικόπτερο, ενώ με τη μαμά δεν μπορούν».

Η μάρτυρας υπογράμμισε ότι ο Ηλίας Κρασσάς επιθυμεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο και επισήμανε: «Αγαπάει πολύ τα παιδιά ο γαμπρός μου, αλλά έχει τιμωρητική συμπεριφορά στην αδελφή μου αναφορικά με το πώς θα δίνονται τα χρήματα. Δεν ξέρω αν έχει υποδείξεις από άλλους ή αν ενεργεί από μόνος του». Ακόμη, η μάρτυρας μετέφερε τη στάση του επιχειρηματία «Θα σας δείξω εγώ αν θα έχετε ρεύμα ή όχι, εγώ είμαι ο ισχυρός». Η πλευρά του γνωστού επιχειρηματία τόνισε ότι ο λογαριασμός δεν είχε δοθεί εγκαίρως!

Συνέταιρος του Ηλία Κρασσά κατέθεσε σύμφωνα με το iefimerida ότι «δεν είναι ζάμπλουτος, αλλά ένας άνθρωπος που αγωνίζεται νυχθημερόν για να κρατήσει την εταιρία. Δυσκολεύεται να καλύψει τα έξοδα. Το ενοίκιό του είναι 800 ευρώ, κυκλοφορεί με μια παλιά Mercedes 2007 και η γυναίκα του με μια παλιά Porsche. H μάρτυρας τόνισε ότι η Βίκυ Καγιά επωμίζεται αρκετά μεγάλο μέρος του κόστους διαβίωσής του, καθώς τα μηνιαία έσοδα του επιχειρηματία είναι στις 5.000 ευρώ».

Η μάρτυρας και συνήγορος της Ευαγγελίας Μπάρλα είπε: «Το ενοίκιο των 800 ευρώ το πληρώνουν μισό-μισό και τα έξοδα διατροφής είναι εξ ημισείας».

Δικηγόρος: «Λέτε βγάζει 5.000 ευρώ, εκείνος είπε ότι δίνει 3.500 στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά, του μένουν 1.500 ευρώ. Πώς γίνεται να πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στη Μύκονο και να κάνει διακοπές στο Γκστάαντ; Και τις βενζίνες του η κυρία Καγιά τις καλύπτει; Γιατί αν κυκλοφορεί με αντίκες, θα καίει ακόμη περισσότερο…»
Μάρτυρας: «Ξέρω ότι μοιράζονται τα έξοδα».
Δικηγόρος: «Είπατε ότι αγωνιά καθημερινά για τα έξοδα. Σε αυτά εδώ τα δημοσιεύματα (σ.σ τα επέδειξε στο δικαστήριο) με τίτλο
«Ρομαντική απόδραση στο Μιλάνο», «Στη Μύκονο ο Ηλίας Κρασσάς», «Ταξίδι στην Αράχοβα για Κρασσά-Καγιά», «Βόλτα με το σκάφος», «Ο καλύτερός μου φίλος ο σκύλος μου» δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερο άγχος!».
Μάρτυρας: «Το φουσκωτό ήταν γαμήλιο δώρο της γυναίκας του».

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Βόλτα με την κόρη τους στη Γλυφάδα! (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Άρδην έχει αλλάξει η καθημερινότητα της Βίκυς Καγιά τους τελευταίους μήνες, μετά το τέλος του «GNTM».

Μπορεί τα γυρίσματα του «Shopping Star» να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με το καθημερινό show του STAR να κρατάει σταθερά τα σκήπτρα στην απογευματινή ζώνη, ωστόσο η οικοδέσποινα έχει περισσότερο χρόνο για τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά, όπως και για τα παιδιά της, Μπιάνκα και Κάρολο-Ηλία.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Άσχημος καβγάς για το ζευγάρι! Βγήκαν όλα στη φόρα! Βίντεο - ντοκουμέντο

O φακός του Youweekly.gr τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα στην περιοχή της Γλυφάδας την περασμένη Πέμπτη έξω από το «Εν Πλω» μαζί με τους δύο πρώτους σε σπάνιες οικογενειακές στιγμές, με το μοντέλο να ακολουθεί τον σύζυγό της στις δικές του δραστηριότητες. Μόνο τυχαία δεν ήταν η τοποθεσία, αφού ο επιχειρηματίας είναι λάτρης του surf και μόλις έχει καλό καιρό δεν χάνει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το άθλημα.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Άσχημος καβγάς για το ζευγάρι! Βγήκαν όλα στη φόρα! Βίντεο - ντοκουμέντο

Από τη στιγμή δε που και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες με την επέκταση των «Fresh» πηγαίνουν περίφημα, θέλει να έχει πάντα την οικογένειά του στο πλευρό του και να απολαμβάνει μαζί τους την κάθε στιγμή.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Άσχημος καβγάς για το ζευγάρι! Βγήκαν όλα στη φόρα! Βίντεο - ντοκουμέντοΜέχρι τον επόμενο Σεπτέμβρη, όταν και θα ξεκινήσουν εκ νέου οι οντισιόν του «GNTM» και η Βίκυ Καγιά θα επιστρέψει στα στούντιο, έχουν άπλετο χρόνο...

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Άσχημος καβγάς για το ζευγάρι! Βγήκαν όλα στη φόρα! Βίντεο - ντοκουμέντο

Η Βίκυ επέλεξε αμάνικο μπουφάν (€79) και κολάν (€64), όλα Nike και sneakers, Αsics (€79)