Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας Κρασσάς της πήρε μονόπετρο που βγάζει μάτι! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Κυκλοφορεί στις audition του GNTM με αέρα...

Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας Κρασσάς της πήρε μονόπετρο που βγάζει μάτι! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Ο Ηλίας Κρασσάς πήρε στην Βίκυ Καγιά ένα μονόπετρο που βγάζει μάτι! Φωτογραφία ντοκουμέντο από τα γυρίσματα του GNTM!

Το ριάλιτι που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχε σπάσει τα κοντέρ τηλεθέασης του STAR επιστρέφει στις οθόνες μας και οι audiotions έχουν ξεκινήσει!

Από Θεσσαλονίκη, που ήταν η πρώτη στάση, οι κριτές έχουν φτάσει Αθήνα και βρίσκονται ήδη στην τρίτη ημέρα!

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από καθημερινότητά της και σε ένα από αυτά παρατηρήσαμε το μονόπετρο υπερπαραγωγή που είναι φυσικά δωράκι του συζύγου της!

Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας Κρασσάς της πήρε μονόπετρο που βγάζει μάτι! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Και κάποια άλλα στιγμιότυπα από τις auditions:

Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας Κρασσάς της πήρε μονόπετρο που βγάζει μάτι! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας Κρασσάς της πήρε μονόπετρο που βγάζει μάτι! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Βγήκαν τα πάντα στη φόρα! Βίντεο ντοκουμέντο από άσχημο καυγά του ζευγαριού!

Βγήκαν τα πάντα στη φόρα μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο από έναν άσχημο καβγά που είχε η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά στη Μύκονο!

Τι συνέβη;

Ο φακός του Mykonos Live κατέγραψε το ζευγάρι πριν από περίπου ένα μήνα σε μια απομονωμένη σχετικά παραλία του νησιού των Ανέμων να έχει μια διαφωνία, έντονη θα έλεγε κανείς αν κρίνουμε από τις κινήσεις στο σώμα τους την ώρα που μιλάνε αλλά και από τις εκφράσεις στο πρόσωπό τους.

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί καθώς βρίσκεται στην επικαιρότητα όμως έχει φροντίσει και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τι συμβαίνει με τον γάμο και την προσωπική της ζωή!

Είναι σπάνιες οι φορές που οι δυο τους κάνουν δημόσιες κοινές εμφανίσεις και από όσο γνωρίζουμε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ωστόσο, πάντα σε μια σχέση υπάρχουν καυγάδες και παρεξηγήσεις, κι όπως αποδεικνύει και το παρακάτω βίντεο αυτό το ζευγάρι δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα!

Δείτε καρέ καρέ την επίμαχη στιγμή του καυγά τους:

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Το χούφτωμα του στην πίσω όψη της! Ντοκουμέντα από προσωπικές στιγμές!

Ο Ηλίας Κρασσάς έριξε χούφτωμα στην πίσω όψη της Βίκυ Καγιά! Διέρρευσαν ντοκουμέντα από προσωπικές στιγμές του ζευγαριού!

Η κάμερα του Mykonos live ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα σε βίντεο φωτιά! Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα του Mykonos Live Tv συνέλαβε τον επιχειρηματία να χουφτώνει την σύζυγό του την ώρα που έμπαιναν στην θάλασσα για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Ο ασυγκράτητος επιχειρηματίας φαίνεται πως δεν μπορεί να αντισταθεί στα κάλλη της συντρόφου του.

Βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να τον κακολογήσει, καθώς το καυτό κορμί της θα κόλαζε οποιονδήποτε. Αλλά και η Βίκυ δεν πάει πίσω. Ανταποκρίνεται στα παιχνίδια του συζύγου της αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σαν ερωτευμένοι έφηβοι.... Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βίκυ Καγιά: Χωρίς εσώρουχο από κάτω η παρουσιάστρια!

Χωρίς εσώρουχο από... κάτω η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά! Ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο βρήκε το φως της δημοσιότητας!

Μια φωτογραφία που σίγουρα θέλει να ξεχάσει!

Δεν υπάρχουν λόγια. Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία τόσο σπάνια που σίγουρα η παρουσιάστρια του STAR θέλει να ξεχάσει.

Δείτε λοιπόν την Βίκυ Καγιά χωρίς εσώρουχο να ποζάρει με ένα φανελάκι μόνο και να παίζει με τα απόκρυφα της.

Βίκυ Καγιά: Ο Ηλίας Κρασσάς της πήρε μονόπετρο που βγάζει μάτι! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Βίκυ Καγιά: Οι άγριοι τσακωμοί με την μητέρα της και η μεγάλη καταστροφή τους!

Αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους άγριους τσακωμούς της Βίκυς Καγιά με την μητέρα της αλλά και την καταστροφή τους!

Τι συνέβη;

Η μητέρα της Βίκυς Καγιά, Αλεξάνδρα, ήταν για πολλά χρόνια το δεξί χέρι της κόρης της στη σχολή Fashion Wοrkshop.

Ομως, μητέρα και κόρη δεν συνεργάζονται πλέον και η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο People, εξηγεί το γιατί.Η μητέρα σου, Αλεξάνδρα, ήταν το δεξί σου χέρι στη σχολή, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια δεν συνεργάζεστε πια…

Η συνεργασία μας ήταν πολύ δύσκολη, συνεχώς τσακωνόμασταν. Η μαμά μου δεν μπορούσε να κρατήσει ισορροπίες, με έβλεπε σαν την κόρη της, ακόμα και μέσα στο επαγγελματικό μας περιβάλλον. Για παράδειγμα, εγώ καιγόμουν με την Εφορία, τα επιμελητήρια, έπρεπε να συναντηθώ με τους καθηγητές και εκείνη ερχόταν να μου δώσει να πιω την πορτοκαλάδα μου.

Ένα χρόνο πριν μείνω έγκυος, για το καλό και των δυο μας, αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία. Η Αλεξάνδρα εκείνο το διάστημα ταξίδεψε πολύ με τις φίλες της και τώρα πλέον είναι μια full time γιαγιά. Δεν περίμενα γίνει τόσο καλή γιαγιά. Είναι πολύ αφοσιωμένη στη Μπιάνκα και της μαθαίνει πολύ όμορφα πράγματα.

Με εσένα και τον αδελφό σου ήταν το ίδιο αφοσιωμένη;

Ήταν 17 ετών όταν με έφερε στον κόσμο, οπότε ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί μας. Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχτηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος.