Συγκλόνισε η Μπίλι Τζόε για τον ξυλοδαρμό της! «Με χτύπαγε με βαλίτσα! Έβλεπα το αίμα...»!

Πάγωσε η Στεφανίδου με την περιγραφή της!

Συγκλόνισε η Μπίλι Τζόε για τον ξυλοδαρμό της! «Με χτύπαγε με βαλίτσα! Έβλεπα το αίμα...»!

Συγκλόνισε πραγματικά με τα όσα είπε η σχεδιάστρια Μπίλι Τζόε για τον ξυλοδαρμό της! «Με χτύπαγε με βαλίτσα! Έβλεπα το αίμα...» ανέφερε μεταξύ άλλων για το περιστατικό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ίδια κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε βάναυσα, το βράδυ της Κυριακής, μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι, από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερό της άνδρα. Ο 39χρονος άνδρας που φέρεται να την ξυλοκόπησε, είναι πρώην συμμαθητής του γιου της. Ο

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Μπίλι Τζόε βγήκε, μέσω ζωντανής σύνδεσης, στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια για όλα όσα βίωσε. «Ήθελα να τον βοηθήσω με έναν μητρικό τρόπο, σαν φίλος του γιου μου που ήταν. Εκείνος όμως είχε ένα πλατωνικά ερωτικό συναίσθημα για εμένα… Ήθελε να παντρευτούμε, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Είχα να κάνω με ένα άτομο με δύο πρόσωπα… Αποφάσισα να μετακομίσω και του είπα ότι θα φύγω, αλλά θα μείνουμε φίλοι, τίποτα παραπάνω…», είπε αρχικά.

«Άρχισε να φωνάζει πώς θα με σκοτώσει, πήρε ένα σίδερο και έσπασε την πόρτα. Ήρθε στο κρεβάτι, με έπιασε από τους ώμους και άρχισε να με χτυπάει στον τοίχο. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα, ήμουν σε άμυνα… Πήρε μια βαλίτσα με πράγματα και άρχισε να με χτυπάει μ’ αυτή στο πρόσωπο και στο σώμα… Μετά το συμβάν ειδοποίησα την Αστυνομία, γιατί μετά από αυτό σηκώθηκε κι έφυγε. Έτρεχε πάρα πολύ το αίμα, δεν ξέρω πώς έγινε… Δεν θέλω το κακό του…»., εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ο Παπαμακάριος προσπάθησε να στραγγαλίσει τη σύντροφό του! Ραγδαίες εξελίξεις με τον ιατροδικαστή!

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για μια αρκετά πολύκροτη υπόθεση, αφού αναφέρει πως ο Παπαμακάριος προσπάθησε να στραγγαλίσει τη σύντροφό του! Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Το μοντέλο, που ήταν 2 χρόνια μαζί με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, παίρνοντας αφορμή από την έκθεση του ιατροδικαστή, που αναφέρει πως έγινε προσπάθεια στραγγαλισμού, προχώρησε σε νέες δηλώσεις της στο Star, τονίζοντας, ότι θα προχωρήσει στις αντίστοιχες ενέργειες, καταθέτοντας μήνυση εναντίον του Παπαμακάριου.

Η ίδια προχώρησε σε νέες δηλώσεις για την υπόθεση, αναφέροντας τις απειλές, που δεχόταν με μηνύματα στο κινητό της, όσο τουλάχιστον η ίδια υποστηρίζει. «Ζητώ την τιμωρία του. Έχω εμπεδώσει τι έχει συμβεί, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τιμωρία. Η τιμωρία της πράξης του. Οι απειλές για τη ζωή μου ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μου έστελνε μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο και μου έλεγε "θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ. Εσένα έξω από το σπίτι σου. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Έφτασε στο απροχώρητο. Τρόμαξα από το μήνυμα που μου έστειλε "θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, στο ορκίζομαι"», είπε και νωρίτερα περιέγραψε πώς έγινε το όλο σκηνικό...

Η πλευρά του πρώην παίκτη ανέφερε, ότι καταδικάζει τον ξυλοδαρμό, ενώ αποποιήθηκε τις κατηγορίες και επεσήμανε, ότι η αλήθεια θα λάμψει στο δικαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί.