Powe of Love: Εκτός εαυτού ο Φίλιππος! «Έλεγε στο τηλέφωνο μόνο για το παιχνίδι την έχω»

Ποιον πρώην συμπαίκτη του κατηγορεί για «fake» σχέση;

Powe of Love: Εκτός εαυτού ο Φίλιππος! «Έλεγε στο τηλέφωνο μόνο για το παιχνίδι την έχω»

Ο Φίλιππος Αρβανίτης που γνωρίσαμε στον ΣΚΑΙ, μέσα από το ριάλιτι «Power of love» κατηγόρησε δημόσια συμπαίκτη του ότι τον άκουσε στο τηλέφωνο να λέει «Μόνο για το παιχνίδι την έχω»!

Σε ποιον πρώην συμπαίκτη του αναφέρεται όμως;

Με δημοσίευσή του αναφέρθηκε στις ψεύτικες σχέσεις στο ριάλιτι, τη δική του σχέση με την Έλενα, αλλά και έναν διάλογο που είχε παίκτης με την μητέρα του!

Συγκεκριμένα είπε:

«Και το αστείο είναι ότι πέρα από το ότι μου πρήζατε τις μπάλες επειδή το πα, εγώ δεν το έπαιζα με την Έλενα. Άσχετο με το αν δε βγήκε. Ενώ αυτός που η παραγωγή τον πήγε τελικό, έλεγε στο τηλέφωνο, όχι ρε μαμά, μόνο για το παιχνίδι την έχω. Αλλά τέτοιοι είστε. Ζώα δίποδα.

Είχα πει μια κουβέντα που δεν θυμάμαι αν την κόψανε και αυτή. Με ρώτησε η Μαρία γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος γύρισε εναντίον μου, σε ένα γκαλά ή προγκαλά. Και η απάντησή μου ήταν γιατί ο κόσμος δε γουστάρει ρεαλισμό και πραγματικότητα, θέλει παραμύθι. Και ρητορικά εντελώς ρώτησα “ριάλιτι show δε θέλατε;” Δε βαριέσαι, δέκα χιλιάρικα πιο φτωχός»!

Power of Love: Σοκαρισμένη η Μαρία Μπακοδήμου! «Πόσο να πατώσει ακόμα αυτή η σχέση;»

Στο Power of Love γίνεται το έλα να δεις! Ακόμη και η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται σε σοκ με όλα αυτά τα γεγονότα. Το τελευταίο που την έστειλε όμως ήταν αυτή η ατάκα που ακούστηκε...«Πόσο να πατώσει ακόμα αυτή η σχέση;»

Οι συγκεκριμένοι παίκτες μάλλον δεν ξέρουν τι θέλουν και αφήνουν άφωνους παρουσιάστρια, συμπαίκτες και κοινό.

O Bill με την Κατερίνα είναι γνωστό πια πως τη μια είναι μαζί την άλλη όχι. Δεν τα βρίσκεις πουθενά αυτά τα παιδιά...

Σαπουνόπερα έχουν καταντήσει Κάθε λίγο και λιγάκι, εντάσεις και καβγάδες!

Στο σημερινό επεισόδιο στο σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΙ (10/6), η Μαρία Μπακοδήμου συναντήθηκε με τους παίκτες και η σχέση αυτή σχολιάστηκε αρκετά.

Η παρουσιάστρια προσπαθούσε να βοηθήσει όμως ξαφνικά, ακούσαμε τον Bill να λέει πως η σχέση αυτή έχει... «πατώσει», δεν πάει άλλο.

«Πόσο να πατώσει ακόμα αυτή η σχέση;», συνέχισε, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια, η οποία δεν περίμενε με τίποτα να ακούσει αυτό το πράγμα.