Πασίγνωστο μοντέλο της showbiz χώρισε και το διασκεδάζει!

Τον ξεπέρασε ή έτσι θέλει να δείχνει;

Πασίγνωστο μοντέλο της showbiz χώρισε και το διασκεδάζει!

Η είδηση του χωρισμού της έσκασε σαν βόμβα και προβλημάτισε τα social media. Το πασίγνωστο μοντέλο όμως δεν πτοείται...Ίσα ίσα που το διασκεδάζει!

Λίγο αφότου επιβεβαιώθηκε ότι χώρισαν οι δρόμοι της Ιρίνα Σάικ και του Μπράντλεϊ Κούπερ, εκείνη έφυγε για την Ισλανδία, από όπου δημοσίευσε και φωτογραφίες τις προηγούμενες ημέρες. Εκεί βρέθηκε προκειμένου να κάνει φωτογράφηση, για εταιρεία με την οποία συνεργάζεται.

Η Ιρίνα Σάικ έχει αφήσει πίσω της για τα καλά τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Ή τουλάχιστον αυτό θέλει να δείξει, μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό.

Η σέξι πόζα της Σάικ στον καταρράκτη
Η Ιρίνα Σάικ όμως φαίνεται ότι το έχει ρίξει στην… εργασιοθεραπεία, μετά τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη. Αυτή τη φορά, το μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram μία σέξι φωτογραφία της, στην οποία φορά ολόσωμο μαγιό και ποζάρει πάνω σε βράχο, κοντά σε καταρράκτη, πάλι για εταιρεία με την οποία συνεργάζεται.

Ιρίνα

Χωρισμός βόμβα στη showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα!

Είναι επίσημο! Έσκασε χωρισμός βόμβα στην showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσαν όλα μετά από 4 χρόνια σχέσης!

Εδώ και αρκετούς μήνες οι φήμες οργιάζουν...

Είχε ακουστεί εδώ και καιρό ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από την σχέση του Bradley Cooper και της Irina Shayk και από ότι φαίνεται είχαν δίκιο. Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την έντονη χημεία, που είχε με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «A star is born», Lady Gaga. Ειδικά μετά την εμφάνιση τους στη σκηνή των Oscars όλοι σχολίαζαν πως έλξη ανάμεσα τους είναι προφανής.

Η αλήθεια είναι όμως πως σύμφωνα με τις πηγές ο χωρισμός του φανταχτερού ζευγαριού δεν έχει να κάνει με την τραγουδίστρια. Ο 44χρονος ηθοποιός και το 33χρονο μοντέλο αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους και τώρα προσπαθούν να βρουν τον ηπιότερο τρόπο για να έχουν την κοινή επιμέλεια της 2χρονης κόρης τους Lea De Seine.