Θυμάστε την Λίζα από την σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει!

Άλλαξε καριέρα και έγινε...

Θυμάστε την Λίζα από την σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει!

Θυμάστε την Λίζα από την σειρά που προβαλλόταν στο Mega, «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Η Σμαράγδα Καλημούκου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, υποδυόμενη την Λίζα, στην πρώτη σεζόν της σειράς. Παρ’ όλα αυτά, η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν στο show χορού,«So you think you can dance».

Από το τέλος της σειράς, έχουν περάσει 10 χρόνια και όπως είναι φυσικό το νεαρό κορίτσι, που όταν έπαιζε στο σίριαλ είχε μόλις τελειώσει το σχολείο, έχει αλλάξει πολύ. Παραμένει, ωστόσο, εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή.

Η Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες» άλλαξε καριέρα
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια έχει αλλάξει επαγγελματική πορεία, αφού τώρα εργάζεται ως plus size model και κάνει διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων. Και φυσικά, ασχολείται και επαγγελματικά με τη μεγάλη της αγάπη, το χορό.

Βίντεο της Σμαράγδας Καλημούκου από το So You Think You Can Dance
Ο χορός είναι κάτι που αγαπάει πολύ και μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, ήταν μέλος της ομάδα χορευτών που πλαισίωναν τον Χρήστο Μάστορα. Μία από τις εμφανίσεις της που έχει μείνει σε όσους παρακολουθούσαν το So You Think You Can Dance είναι αυτή με τον Τσιάγο, ο οποίος ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού. Οι δυο τους είχαν χορέψει quick-step, ενθουσιάζοντας τους πάντες.

Η Σμαράγδα Καλημούκου, πάντως, μέσα από το προφίλ της στο Instagram δείχνει να εργάζεται αρκετά και να αφιερώνει τον χρόνο της σε αυτά που αγαπά, το plus size μόντελινγκ και τον χορό.

Οι φωτογραφίες της και από τις δύο της αγάπες της γεμίζουν τον λογαριασμό της στο Instagram.

Θυμάστε την Μόνικα από το GNTM; Δείτε πως είναι σήμερα και πόσο έχει αλλάξει!

Εσείς θυμάστε την Μόνικα; την παίκτρια του GNTM που είχε κάνει χαμό στο παιχνίδι λόγω των χαρακτηριστικών της; Έχει αλλάξει πολύ και είναι κούκλα.

Το μοντέλο είχε περάσει στην τελική τετράδα, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να βγει νικήτρια.

Μπορεί οι κριτές να της είχαν πει πως τα χαρακτηριστικά της θα της δημιουργήσουν πρόβλημα στην καριέρα της, αλλά μόνο το αντίθετο συνέβη.

Η ίδια δηλώνει personal trainer, ενώ ποτέ δεν άφηνε το χώρο του μόντελινγκ. Είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές της με του followers της.

Μόνικα