Ανδρέας Γεωργίου: Είπε το τελευταίο "αντίο" ο ηθοποιός! Τέλος για το Τατουάζ!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το τελευταίο γύρισμα!

Ανδρέας Γεωργίου: Είπε το τελευταίο

Είπε το τελευταίο αντίο στους τηλεθεατές του Τατουάζ ο Ανδρέας Γεωργίου, αφού πραγματοποιήθηκε το τελευταίο γύρισμα της σειράς.

Ο ηθοποιός, με ένα συγκινητικό μήνυμα, αποκάλυψε πως σήμερα γυρίστηκε το τελευταίο επεισόδιο και έδωσε νέο ραντεβού με την καινούρια του σειρά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε στο Instastory του ένα μακροσκελές κείμενο, θέλοντας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους θαυμαστές του αλλά και σε όλους του τηλεθεατές.

Μάλιστα, και δυο πρωταγωνίστριες χθες, αποκάλυψαν πως πετάνε για Κύπρο για το τελευταίο γύρισμα.

Ανδρέας Γεωργίου: Η φωτογραφία έκπληξη που δημοσίευσε και κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε μια φωτογραφία έκπληξη στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instragram και μας τρέλανε όλους. Η φωτογραφία του κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου!

Αυτές τις μέρες ο ηθοποιός βρίσκεται στην Κύπρο για τα τελευταία γυρίσματα της σειράς.

Ο Ανδρέας Γεωργίου δεν κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media του αλλά όταν το κάνει αφήνει το κοινό του με το στόμα ανοιχτό. Έτσι έγινε και αυτήν την φορά.

Έκανε την έκπληξη και «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε!

Ανδρέας Γεωργίου

Alpha tv: Η ρήτρα που έβαλαν στον Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 λέξεις»! Πώς τον κρατούν στο χέρι.....

Αποκάλυψη τώρα στο Vanda's blog για την ρήτρα που έβαλαν από τον Alpha tv στον Ανδρέα Γεωργίου! Π'ως τον κρατούν στο χέρι και τι έχει συμβεί με τις 8 λέξεις;

Είναι γνωστό ότι η νέα σειρά έχει κλείσει -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- στον ΣΚΑΙκαι μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά και οι δύο μεριές τηρούν σιγή ιχθύος. Κοινώς, ούτε ο Ανδρέας Γεωργίου, ούτε η Βάνα Δημητρίου, ούτε καν ο Κούλλης Νικολάου έχουν μιλήσει πουθενά σχετικά, ή έχουν κάνει κάποιο promotion στα social media!

Ο λόγος, μοιάζει απίθανος αλλά είναι 100% αληθινός: Το συμβόλαιο του Ανδρέα στον Alpha tv γράφει ρητά ότι απαγορεύεται όσο εκείνος ανήκει στο δυναμικό του σταθμού, να κάνει promotion δημόσια για άλλο κανάλι. Δηλαδή, ο Ανδρέας απαγορεύεται όσο είναι εν ενεργεία το συμβόλαιο του να βγει και να πει πού έχει κλείσει για τη νέα του σειρά ή για παράδειγμα την ώρα προβολής της!

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η ρήτρα είναι τόσο υψηλή σε χρηματικό ποσό που... μέχρι το τέλος Ιουνίου περίπου που ολοκληρώνεται το Τατουάζ (Διαβάστε αναλυτικά όλο το φινάλε), δεν πρόκειται να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση!

Ανδρέας Γεωργίου: Η απαίτηση και ο όρος που "έφαγε" πόρτα από τον ALPHA! Τι ζήτησε και δεν το δέχτηκαν;

Τι ζήτησε ο Ανδρέας Γεωργίου από τον ALPHA και έφαγε... πόρτα; Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ! Ο όρος και η απαίτηση του...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα απευθείας μέσα από το κανάλι της Κάτζας!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες και τις έγκυρες πηγές μου ο Ανδρέας Γεωργίου έθεσε έναν όρο στο συμβόλαιό του με το κανάλι για τη νέα του σειρά "Αστέρια στην Άμμο", ο οποίος όμως δεν φαίνεται πως θα γίνει δεκτός από τους ιθύνοντες!

Ποιος είναι αυτός;

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ζήτησε η σειρά να μην καλύπτει 8 ώρες την εβδομάδα, όπως το «Τατουάζ», αλλά το πολύ 5, κάτι που σύμφωνα με όσα μου μετέφερε πολύ έμπιστο άτομο δεν θέλουν να δεχτούν οι υπεύθυνοι!

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα!

Ανδρέας Γεωργίου: Ευχάριστα νέα! Αυτή είναι η ηθοποιός που "δέθηκε" μαζί του με βαριά δεσμά!

Αυτή είναι η ηθοποιός που "δέθηκε" μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου, με... βαριά δεσμά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάτι που συνέβη πριν από λίγο!

Όπως μου ανέφεραν έμπιστες πηγές μου πριν από λίγα λεπτά ένα βαρβάτο όνομα υπέγραψε για τη νέα του σειρά, "Αστέρια στην Άμμο"!

Το συμβόλαιο είναι πλέον ενεργό και τα... δεσμά που τους ενώνουν από εδώ και στο εξής δεν σπάνε με τίποτα! Είστε έτοιμοι να μάθετε το όνομα;

Σύμφωνα με όσα μου μεταφέρθηκαν και δεν τα έχει γράψει κανείς άλλος πουθενά, παραμένει στον ALPHA η Μίκρα Παπακωνσταντίνου αφού μόλις υπέγραψε στη νέα αυτή σειρά, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει και ο Κούλλης Νικολάου!

Ανδρέας Γεωργίου: Ευχάριστα νέα! Αυτή είναι η ηθοποιός που