Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θυμάστε την Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακών»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Θα πάθετε πλάκα!

Θυμάστε την Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακών»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!
News 12.06.2019 09:05

Σίγουρα θα θυμάστε την Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακών» που σάρωνε σε τηλεθέαση στον ΑΝΤ1! Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα και θα πάθετε πλάκα.....

Την Ιφιγένεια Καλούτσα τη γνωρίσαμε ως Λίλα Θεοτοκάτου μέσα από την πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν».

Πλέον η ίδια, έχει μεγαλώσει αρκετά με το προσωπάκι της στην εφηβεία να έχει αλλάξει πολύ, από τότε που την βλέπαμε στους δέκτες μας ως κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη! Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εδώ και καιρό λήψεις της από το 2011 και το 2013, με την ίδια σήμερα να είναι μία τελείως διαφορετική κοπέλα. Δείτε την:

Θυμάστε την Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακών»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!Θυμάστε την Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακών»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!Θυμάστε την Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακών»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!

Σίγουρα θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες» και μάλιστα η ίδια πήρε κιλάκια και έγινε πλέον plus size model με μεγάλη επιτυχία!

Την Σμαράγδα Καλημούκου, την γνωρίσαμε μέσα από το talent show χορού «So you think you can dance» με την παρουσία της εκεί να της εξασφαλίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Η ίδια, έπαιξε σε ολόκληρο τον πρώτο κύκλο (2007 – 2008), τη νεαρή Λίζα Παπαπαύλου! Μάλιστα εκείνη τη χρονιά η Σμαράγδα ασχολούνταν ακόμα με τον χορό, με το γυμνασμένο της κορμί να κλέβει τις εντυπώσεις!

Σήμερα, 11 χρόνια μετά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Η ίδια έχοντας αγκαλιάσει τον juicy και απίστευτα θηλυκό εαυτό της, έβαλε αρκετά κιλά και έγινε ακόμα πιο όμορφη!

Στο προφίλ της στο Instagram δηλώνει plus size model, κάνοντας διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων για πιο χυμώδεις γυναίκες, με όλους εμάς να μην μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως είναι στα καλύτερά της. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!Θυμάστε την Λίζα από τους «Λατρεμένους Γείτονες»; Πήρε κιλάκια και έγινε plus size model!

Θυμάστε τους πρωταγωνιστές της σειράς «10 λεπτά κήρυγμα»; Θα πάθετε πλάκα αν δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τους πρωταγωνιστές της σειράς «10 λεπτά κήρυγμα» που προβαλλόταν στο Mega;Εάν δείτε πως έχουν γίνει σήμερα θα πάθετε πλάκα!

Μεγάλη αλλαγή για όλους τους ηθοποιούς.

Είναι από τις πλέον ευχάριστες σειρές όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση. Το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» μας κρατούσε ευχάριστη συντροφιά, μας ταξίδευε πίσω στα σχολικά μας χρόνια, δίνοντάς μας μια εικόνα του άγχους που περνούσαν οι γονείς μας βλέποντάς μας να μεγαλώνουμε.

Μια ματιά να ρίξει κανείς στους πρωταγωνιστές της διάσημης σειράς, θα παρατηρήσει ότι δεν έχουν καμία σχέση με όταν έπαιζαν.

Παρακάτω σας δείχνουμε όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς εκτός του αείμνηστου Σάκη Μπουλά ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

Λεωνίδας

Λεωνίδας

μαμά Λεωνίδας

μαμά Λεωνίδας

γιαγιά Λεωνίδα

γιαγιά Λεωνίδας

Τέλης

Τέλης

κοπέλα Λεωνίδα

κοπέλα Λεωνίδα

φίλη μαμάς Λεωνίδα

φίλη μαμάς Λεωνίδα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγνώριστος! Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Πλαπούτας από τη σειρά της "Ελλάδος τα παιδιά";

Θυμάστε την Βάσω από το Next Top Model; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr!

Share