Λίτσα Πατέρα: Μεγάλη αποκάλυψη! Χάλασαν οι σχέσεις της με το Πρωινό! (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Λίτσα Πατέρα: Μεγάλη αποκάλυψη! Χάλασαν οι σχέσεις της με το Πρωινό! (Βίντεο)

Μία μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στην εκπομπή «Happy Day» του AlphaTV και αφορά τη Λίτσα Πατέρα και τις κακές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί πλέον με το Πρωινό του ΑΝΤ1!

Συγκεκριμένα μετά το τέλος των αποσπασμάτων από τα όσα είπε η Λίτσα Πατέρα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, το πάνελ του Happy Day σχολίασε το θέμα που έχει προκύψει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με την γνωστή αστρολόγο.

Οι σχέσεις της Λίτσας Πατέρα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν είναι πλέον τόσο... ειδυλλιακές!

Αυτό που εξηγήθηκε είναι πως η Λίτσα Πατέρα έχει σεβαστεί όλες τις παρουσιάστριες που έχουν περάσει από την εκπομπή, όμως πλέον η ατμόσφαιρα δεν είναι αυτή που υπήρχε και έχουν συμβεί πολλά πράγματα πέρα από την ώρα προβολής των ζωδίων!

Μάλιστα από το «Πρωινό» φέρεται να έχουν υπάρξει και κρούσεις και σε άλλα πρόσωπα για τα ζώδια, ωστόσο όλοι είχαν συμβόλαια σε άλλες εκπομπές με αποτέλεσμα οι απαντήσεις να είναι αρνητικές! Θυμίζουμε πώς ένα δημοσίευμα είχε κάνει έξαλλη τη γνωστή αστρολόγο!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο

Λίτσα Πατέρα: Το δημόσιο άδειασμα στο Πρωινό! Η έντονη ενόχληση «Δεν πήγα εγώ, με βάλανε! Δεν μου αρέσει»!

Το πρωινό άδειασε δημόσια η Λίτσα Πατέρα, λέγοντας ενοχλημένη δεν την πήγε μόνη της, αλλά την βάλανε, δηλώνοντας πως δεν της αρέσει.

Η αστρολόγος, βρέθηκε καλεσμένη στο Dot και αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η Λίτσα Πατέρα δεν έκρυψε την ενόχλησή της, συστρατεύτηκε με το κανάλι και διαχώρισε τη θέση της από την εκπομπή.

«Τώρα έχω πάει πρωί πρωί και έχω χάσει τον κόσμο. Δεν πήγα εγώ, με βάλανε εκεί. Έχασα τον κόσμο μου που το είχα χτίσει. Είναι άλλος κόσμος. Εγώ είμαι ΑΝΤ1, δεν είμαι ούτε Πρωινό, ούτε Πρωινό mou, ούτε τίποτα. Εάν, λοιπόν, ο ΑΝΤ1, η αρχισυντάκτρια, νομίζει ότι εκεί θα αποδώσεις καλύτερα θα το κάνω μόνο για τον ΑΝΤ1. Τώρα, αν με πειράζει… Με πειράζει το πολύ πρωινό, δεν μου αρέσει, γιατί είναι άλλος ο κόσμος και με βλέπουν στον δρόμο και μου λένε «σε έχασα». Αλλά αυτό το κάνω γιατί ο ΑΝΤ1 μας έχει δώσει πολλά», είπε.

Λίτσα Πατέρα: Η εντυπωσιακή τούρτα - έκπληξη για τα γενέθλιά της!

Η γνωστή αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα, είχε τα γενέθλιά της σήμερα και οι συνεργάτες της στην πρωινή εκπομπή του ANT1 φρόντισαν να της ετοιμάσουν μια εντυπωσιακή τούρτα και ένα αντίστοιχο μικρό πάρτι έκπληξη για την αστρολόγο!

Μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει λοιπόν με κάτι λιγότερο από ένα γιορτινό κλίμα!

Όταν η Φαίη Σκορδά πήγαινε προς την Λίτσα Πατέρα για να ενημερωθεί για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας την ακολούθησαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκηςακολούθησαν και της έφεραν μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς με κόκκινο σιρόπι και της τραγούδησαν για τα γενέθλιά της.

Ακολούθησαν οι ευχές από την παρουσιάστρια και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής και η Λίτσα Πατέρα χαμογελαστή τους ευχαρίστησε λέγοντας: «Ευχή να είμαστε όλοι καλά και πάνω από όλα η Ελλάδα μας…».

Λίτσα Πατέρα: Ανοίγει τα φτερά της η αστρολόγος! Το νέο της επαγγελματικό βήμα...

Σύμφωνα με πληροφορίες η Λίτσα Πατέρα, η κορυφαία αστρολόγος αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της κι έχουμε μάθει τα πάντα για το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Δεν θα την βλέπουμε πια μόνο στην εκπομπή του ΑΝΤ1, που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδάαλλά...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Λίτσα Πατέρα αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις της παραδίδοντας online μαθήματα αστρολογίας!

"Ήταν μια βαθιά ανάγκη της ψυχής μου να δώσω στον κόσμο που με παρακολουθεί τόσα χρόνια να αντιληφθεί ότι η αστρολογία δεν είναι μια μαγική τέχνη ούτε δύναμη, αλλά μια γνώση που έχει άμεση σχέση με το σύμπαν" είπε στην Espresso η Λίτσα Πατέρα και πρόσθεσε: "Με απλά κατανοητά λόγια, μέσα από τους κομπιούτερ τους οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν την υπέροχη "γλώσσα", από την οποία θα έχουν μεγάλα οφέλη για τη ζωή τους. Η αστρολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων σε πολλά επίπεδα, προσωπικά, επαγγελματικά, κοινωνικά, σε θέματα υγείας και παιδιών."