Η αστυνομικός του Τατουάζ έχει... φονικό κορμί!

Ο λόγος για τη Σίσσυ Δαμουλάκη!

Η αστυνομικός του Τατουάζ έχει... φονικό κορμί!

Η Σίσσυ Δαμουλάκη υποδύεται στο Τατουάζ του AlphaTV την υπαστυνόμο Ειρήνη Αναγνωστάκη και πίσω από τη στολή της υπάρχει ένα... φονικό κορμί!

Οι φωτογραφίες από την παραλία μιλάνε από μόνες τους!

H ηθοποιός Σίσσυ Δαμουλάκη, που γνωρίσαμε από το Τατουάζ, έχει ένα τρομερό κορμί το οποίο δεν μπορεί να το αναδείξει στη σειρά καθώς υποδύεται τον ρόλο της υποαστυνόμου!

Η στολή κρύβει το κορμί της, όχι όμως και οι φωτογραφίες με το μαγιό στην παραλία!

Δείτε την!

Η αστυνομικός του Τατουάζ έχει... φονικό κορμί!
Η αστυνομικός του Τατουάζ έχει... φονικό κορμί!

Το Τατουάζ: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις σήμερα 12/6! Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη στο ασανσέρ!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό (12/6) επεισόδιο του Τατουάζ στον AlphaTV, με τον Ορφέα να στριμώχνει την Ελένη στο ασανσέρ!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 283+284

Ο Ορφέας στριμώχνει την Ελένη μέσα στο ασανσέρ και της βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, χωρίς να γνωρίζει όμως ότι η Ελένη κρύβει έναν «άσσο» στο μανίκι!

Ο Πρέσβης πιέζει τον Τόνυ πολύ έντονα και καταφέρνει να του πάρει μια απάντηση για το θέμα των πλοίων. Ο Αλέξανδρος συναντιέται με τον δικηγόρο του και προσπαθεί πάση θυσία να βρει λύση για να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα! Η Τατιάνα αρχίζει να καταλαβαίνει πως όταν φύγει με τον Τόνυ, δεν θα ξαναδεί ποτέ την αδερφή της κι αυτό την πονάει πολύ.

Ο Σέκερης πιάνει την Ειρήνη σε ένα μεγάλο ψέμα και την ξεμπροστιάζει! Ο Πέτρος τα παίζει όλα για όλα με τη Μαργκώ και καταφέρνει να εισχωρήσει μέσα στο Συμβούλιο! Η Χριστίνα κανονίζει ραντεβού με τον Ορφέα και ενημερώνει την Τατιάνα!

Η Χριστίνα πηγαίνει στο ραντεβού που έχει δώσει με τον Ορφέα, σ΄ ένα πάρκο περικυκλωμένο από αστυνομικούς με πολιτικά, όμως ο Ορφέας για μια ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και ετοιμάζει στη Χριστίνα μια δυσάρεστη «έκπληξη». Στο μεταξύ, στην Αίγινα, ο Παύλος και η Μάρθα στήνουν ολόκληρο κόλπο για να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά με την ησυχία τους, χωρίς να ξέρουν ότι ο Αλέξανδρος, η Άννα, η Ελένη και η Αφροδίτη στήνουν τη δική τους συνωμοσία για να σπάσουν πλάκα.

Στο Λονδίνο, ο Τόνυ καλεί στο σπίτι του τη Μαργκώ και της κάνει το τραπέζι και με τον τρόπο του την αποχαιρετά για πάντα, μόνο που η Μαργκώ ούτε καν το υποψιάζεται ότι περνά τις τελευταίες στιγμές παρέα με τον γιό της. Από την άλλη μεριά, η Μαργκώ είναι πολύ υπερήφανη γιατί το Συμβούλιο αναθέτει στον Πέτρο καθήκοντα υπεύθυνου ασφαλείας. Όταν στη διάρκεια του γάμου της Μάρθας και του Παύλου εμφανίζονται ξαφνικά τα παιδιά, η Μάρθα φεύγει και τους αφήνει όλους σύξυλους. Οι εξελίξεις της εβδομάδας!